Projektil probudio Zvezdu, s tri boda na Pariz! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Sep.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Projektil probudio Zvezdu, s tri boda na Pariz! (VIDEO)

Loše izdanje Zvezde u prvom, vođstvo iz penala preko Kafua, a onda potpuno "buđenje" tima trenera Milojevića posle pogotka koji je dao Jevremović.

Crvena zvezda mirna putuje na meč Lige šampiona protiv PSŽ-a!

Iza fudbalera Vladana Milojevića je nedelja u kojoj je tim morao da se "trgne" posle loše utakmice u "večitom" derbiju, a pobede nad Napretkom u Kruševcu u sredu, odnosno protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mladosti na "Marakani" ove večeri - donose potrebno samopouzdanje pred istorijsko gostovanje u Pariz.

Posle veoma lošeg prvog poluvremena u kojoj crveno-beli jedva da su pripretili, dok je Mladost bila ozbiljnija, pobedu su doneli Kafu i Jovičić.

CRVENA ZVEZDA - MLADOST 2:1 (0:0)

Brazilac je do svog drugog gola u dresu Crvene zvezde došao u 51. minutu posle penala dosuđenom nakon što je Pavlović oborio Hajdina, da bismo potom videli dva spektakularna pogotka.

Marko Jevreović je u 65. minutu pogodio spektakularno iskosa sa leve strane "kroz" Milana Borjana, da bi samo tri minuta kasnije probuđena Crvena zvezda došla do pobede podjednako lepim golom Branka Jovičića, s ivice kaznenog prostora.

Uskoro opširnije...

N   A    J    A    V   A

Fudbalerima Crvene zvezde je sigurno u podsvesti meč Lige šampiona protiv Pari sen Žermena koji igraju u sredu, ali na terenu ove subote je Mladost iz Lučana.

Šampion Srbije želi i devetu pobedu u deset odigranih prvenstvenih mečeva u prva dva meseca sezone, a od dolaska Vladana Milojevića na čelo kluba - ovaj tim nije predstavljao veću opasnost po crveno-bele.

U prethodna tri meča Zvezda je postigla čak 11 golova i primila četiri, pa je Mladost poslednji put u decembru 2016. Godine "odolela" na "Marakani.

Domaći imaju malo problema s povredama, pa su tako već neko vreme van stroja kapiten Vujadin Savić i Nikola Stojiljković, dok su "roviti" i Nenad Krstičić, Milan Rodić i Ričmond Boaći. Nijedan od njih i ne počinje meč...

Kada su u pitanju gosti, oni ovaj duel dočekuju posle dve vezane prvenstvene pobede, uz trijumf nakon penala u Kupu Srbije protiv Proletera.

ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Degenek, Babić, Hajdin - Jovančić (od 60. Krstičić), Jovičić, Simić, Ebisilio (od 60. Marin), Kafu (od 85. Čaušić) - Pavkov.

Klupa: Popović, Krstičić, Stojković, Marin, Čaušić, Ben i Jevtović.

MLADOST: Rosić, Jevremović (od 85. Odita), Milošević, Markoski (od 55. Dimić), Sinđić, Pejović, Pešić (od 74. Golubović), Andrić, Tumbasević, Jovanović i Pavlović.

Klupa: Zečević, Dimić, Golubović, Odita, Obrenović, Mihajlović i Ristić.

Meč sudi Aleksandar Vasić.

IZ MINUTA U MINUT:

90+2' - KRAJ!

90' -
Samo dva minuta nadoknade.

85' - Poslednje promene na meču: Kafua menja Čaušić, a Odita Jevremovića.

81' - Novi prodor Simića po levoj strani, ali lopta nije bila dovoljno dobra za Kafua...

78' - Marko Marin se razigrao od ulaska u igru, pokušao je lob iskosa s desne strane, ali prolazi to pored Rosića...

73' - Simić!

Lepo ga je proigrao Hajdin s levog boka, Simić se okrenuo pored dvojice, lopta mu se odbila u noge, ali potom pogađa stativu.

68' - GOOOL! JOVIČIĆ! 2:1!

Zvezda ponovo vodi. Na spektakularan gol Jevremovića, podjednako lepim odgovorio je i Branko Jovičić, koji je ove nedelje dobio i poziv u reprezentaciju Srbije. Posle centaršuta s leve strane, namestio je sebi "drop-kik" i pogodio sjajno.


Izvor: MONDO/Arena Sport

66' - Velika šansa za Kafua koji promašuje s pet metara. Pravo u Rosića.

65' - GOOOL! JEVREMOVIĆ! 1:1!

Fantastičan pogodak debitanta u dresu Mladosti. Dobio je loptu na levoj strani i onda kao iz topa - volej!

Kakav pogodak!


Izvor: MONDO/Arena Sport

64' - Na drugoj strani odmah Jovanović protrčava i potom loše šutira...

63' - Velika šansa za Stefana Hajdina posle centaršuta Marina s leve strane, ali očajno je šutirao levi bek Zvezde sa pet-šest metara.

60' -
Ebisilio i Jovančić izlaze iz igre, a ulaze Krstičić i Marin.

55' - Uzvraća Mladost, probao je Sinđić posle centaršuta, malo pored gola Borjana!

52' - GOOOL! ZVEZDA VODI! 1:0!

Odgovornost je preuzeo Žeferson Kafu i postigao drugi gol u dresu Zvezde. Šutirao je poluvisoko u desni ugao, bio je na lopti Rosić, ali je bio "kratak".

Pogledajte dosuđeni prekršaj i gol.


Izvor: MONDO/Arena Sport

51' - PENAL ZA ZVEZDU!

Posle centaršuta Ebisilija iz slobodnog udarca s desne strane u skoku je bio Stefan Hajdin, a arbitar Aleksandar Vasić, bez dvoumljenja, pokazuje na belu tačku posle duela levog beka i Predraga Pavlovića. Igrač Mladosti je dobio i žuti karton.

47' -
Zvezda rešena da dođe brzo do gola, Pavkov "hvata" makazice posle centaršuta Ebisilija, ali nije uspeo da do kraja izvede! Na drugoj strani Borjan istrčava na vreme i sprečava situaciju jedan na jedan...

46' - Bez promena na poluvremenu.

42' - Razgoropadila se Zvezda u poslednjih pet minuta, pa testira šut Jovičić. Jako, ali ne i precizno. Bilo je to sve od prvog poluvremena u koje je Mladost ušla bolje, da bi se Zvezda postepeno budila i zaigrala najbolje od 35. minuta meča. Nismo gledali sjajan fudbal ove večeri na "Marakani" - mnogo grešaka, bez tempa...

Pogledajte "hajlajtse" prvog poluvremena.

Izvor: MONDO/Arena Sport

39' - Pavkov lepo za sada prihvata loptu i iz prve razigrava saigrače, a iz toga se izrodila najbolja šansa za Zvezdu posle šuta Ebisilija. Za malo neprecizan.

36' - Potpuno različito izgledaju napadi Zvezde po levoj i desnoj strani. Veljko Simić je izuzetno raspoložen, napada prostor, utrčava, želi da učestvuje u igri, dok je na drugoj strani Kafu verovatno najslabiji igrač Zvezde. Igrači Mladosti mu prilaze blizu, a on ne uspeva da se oslobodi pritiska, driblinzi ne prolaze... Utisak je da je daleko od forme.

30' - Premalo dešavanja za sada na terenu, Zvezda ne stvara dovoljno šansi i ne igra dovoljno brzo da poremeti defanzivni plan Mladosti.

18' - Markoski!

Mladost ne posustaje. Lep centaršut sa leve strane i idealna lopta za "volej" Jovana Markoskog s ivice kaznenog, šutirao je iz prve, malo pored gola. Viče Milan Borjan na svoje saigrače, još jednom...

12' - Simić! Gol! Ofsajd!

Odmah reakcija Crvene zvezde i fantastično proigravanje Milana Pavkova za "utrčalog" Veljka Simića iz drugog plana, sigurno je realizovao jedan na jedan s Rosićem, ali pogodak je poništen zbog ofsajda. Utisak je - opravdano.

11' -
Tumbasević preti glavom posle prekida, s pet metara, prolazi ta lopta malo pored gola Milana Borjana koji je besan na dosadašnju "uspavanu" igru svojih saigrača. Mladost za sada bolja u uvodu utakmice...

5' - Prvi šut u okvir gola beleže gosti preko Jevremovića, ali slabo je to za Borjana.

1' - Meč je počeo! Kapiten Zvezde na ovom meču biće Marko Gobeljić.

- Utakmica je malo kasnila zbog problema s opremom kod pomoćnog sudije.

- Pred meč minut ćutanja u čast nedavno preminulog Božidara Cerovića.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.