Zvezda savladala Mladost

Izvor: RTS, 29.Sep.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda savladala Mladost

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na svom terenu ekipu Mladosti sa 2:1 u meču desetog kola Superlige Srbije.
Strelci za Zvezdu bili su Kafu sa bele tačke i Jovičić, dok je jedini gol za goste postigao Jevremović.

Zvezda je upisala bitnu pobedu pred putovanje u Pariz na megdan PSŽ-u.
Crveno-beli su imali veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << posed lopte, kao i kontrolu meča, ali je Mladost odigrala veoma disciplinovano i solidno, kako u izgradnji napda, tako i u kontri i nakon prekida.
Iako nisu postigli gol u prvom poluvremenu, uprkos solidnim šansama, Zvezda je to uspela na startu drugog.
Hajdin je pao u šesnaestercu protivnika, a siguran sa bele tačke bio je Kafu u 50. minutu meča.
Od tog trenutka Zvezda je usporila ritam, imala prevlast na sredini terena, ali nije bila preterano opasna po gol protivnika.
Mladost je takvo stanje na terenu iskoristila u 65. minutu, kada je Jevremović odlično šutirao, lopta je kačila Degeneka i završila u gornjem uglu mreže Borjana.
Ipak Zvezda je odmah nakon primeljenog gola krenula agresivnije napred, i samo nakon dva minuta uspela da vrati prednost, kada je nakon kornera na odbijenu loptu natrčao Jovičić i odličnim udarcem sa ivice šesnaesterca efektno postigao gol.
Do kraja meča viđene su dve opasnije šanse Zvezde. U prvoj je Simić pogodio stativu, a u drugoj Kafu nije uspeo da ugura loptu u mrežu sa par metara. 
Zvezda je upisala devetu pobedu u deset odigranih utakmica i prva je na tabeli sa 28 osvojenih bodova, dok je Mladost peta sa 18.
Naredni meč crveno-beli igraju u sredu protiv PSŽ-a u Parizu, dok ih u domaćem takmičenju naredne nedelje očekuje gostovanje u Zemunu.
Mladost u 11. kolu dočekuje niški Radnički.
Ovako je protekao meč: 
22.22 – Kraj meča, pobeda Zvezde od 2:1. 
22.05 – Odlična akcija Zvezde, nakon koje Simić pogađa stativu.
22.00 – GOL! Ekspresan odgovor Zvezde, strelac za 2:1 je Jovičić u 67. minutu. Nakon kornera Zvezde odbrana Mladosti odbila je loptu na ivicu šesnaesterca, a na nju naleće i u mrežu je veoma snažno sprovodi Jovičić.
21.58 – GOL! Mladost dolazi do izjednačenja u 65. minutu, golom Jevremovića. Sjajan šut Jevremovića iz voleja iskosa, loptu je zakačio Degenek, a ona završava iza leđa golmana Borjana.
21.44 – GOL! Zvezda vodi sa 1:0 od 50. minuta, strelac je Kafu sa bele tačke.
21.43 – Penal za Zvezdu. Hajdin je pao u šesnaestercu Mladosti nakon kornera Zvezde.
21.35 – Nastavljen je meč...
21.20 – Završeno je prvo poluvreme na stadionu "Rajko Mitić", nakon 45 minuta nema postignutih golova.
21.16 – Dva udarca Zvezde sa distance, prvo je Ebesilio pokušao, a potom i Jovičić, ali obojica šalju loptu par metara pored gola.
21.13 – Zvezda preti iz prekida. Ebesilio je precizno šutirao šutirao sa dvadesetak metara, ali je golman gostiju bio dobro postavljen.
20.52 – Dobar napad Mladosti, nakon centaršuta sa leve strane, Markoski iz voleja dobro šutira, ali pored gola. 
20.46 – Zvezda postiže pogodak u 12. minutu, ali je on poništen pošto je strelac Simić bio u ofsajd poziciji.
20.32 – Počeo je meč na stadionu "Rajko Mitić". 
19.40 – Poznati su sastavi obe ekipe:
Zvezda: Borjan, Hajdin, Degenek, Babić, Gobeljić, Jovičić, Jovančić, Ebesilio, Simić, Kafu, Pavkov.
Mladost: Rosić, Jevremović, Sinđić, Milošević, Andrić, Pejović, Jovanović, Pešić, Tumbasević.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Projektil probudio Zvezdu, s tri boda na Pariz! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Sep.2018

Loše izdanje Zvezde u prvom, vođstvo iz penala preko Kafua, a onda potpuno "buđenje" tima trenera Milojevića posle pogotka koji je dao Jevremović...Crvena zvezda mirna putuje na meč Lige šampiona protiv PSŽ-a!..Iza fudbalera Vladana Milojevića je nedelja u kojoj je tim morao da se "trgne" posle...

Nastavak na Mondo...

Poluvreme - Da li je Zvezda upala u krizu? (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018

Navijači primećuju slabosti u igri, već treći meč uzastopno u Superligi...U susret gostovanju u Parizu, protiv PSŽ-a u Ligi šampiona, Crvena zvezda je večeras na ''Rajku Mitiću'' dočekala lučansku Mladost u 10. kolu Superlige...Posle prvih 45 minuta rezultat je 0:0, ali ono što brine Zvezdine...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda bolja od Mladosti za devetu pobedu

Izvor: Beta, 29.Sep.2018

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu ekipu Mladosti sa 2:1, u utakmici desetog kola Super lige Srbije.Zvezda je upisala devetu pobedu od početka šampionata i prva je na tabeli sa 28 bodova, dok je Mladost peta sa deset bodova manje.Nakon prvog poluvremena u kojem nije bilo golova,...

Nastavak na Beta...

Degenek posle Mladosti već razmišlja o Parizu: Živim za mečeve poput tog

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2018, 02:02

Crvena zvezda je arhivirala Mladost iz Lučana, a po izlasku iz svlačionice bilo je jasno da Miloš Degenek sa nestrpljenjem očekuje narednu utakmicu...Fudbaleri Crvene zvezde savladali su lučansku Mladost (2:1) na stadionu "Rajko Mitić" i zabeležili devetu pobedu u Super ligi uz samo jedan remi,...

Nastavak na BKTV News...

Zvezda: Na Ulm za 600 dinara

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2018

Košarkaši Crvene zvezde igraju u utorak prvu utakmicu ovogodišnjeg izdanja Evrokupa protiv nemačkog Ulma. Poznate su i cene karata, a najjeftinija košta 600 dinara.   Crveno-beli nakon premijerne pobede u novoj sezoni dočekuju nemački „Ulm" u dvorani „Aleksandar Nikolić" u utorak od 19 časova. ...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.