Dinamo u Surdulici protiv Mačve, Radnik gostuje na krovu

Izvor: JužneVesti.com, 30.Sep.2018, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo u Surdulici protiv Mačve, Radnik gostuje "na krovu"

Nakon ubedljive pobede u Kupu i dobre igre protiv Radničkog u Superligi, u Radniku priželjkuju da tako i nastave, te da konačno pobede Voždovac. Dva tima odigraće svoj meč 10. kola Superlige u nedelju, 30. septembra od 19 sati u Beogradu.

Polako se podiže forma njegovog tima, smatra trener Radnika Milan Milanović i želi da fudbaleri odigraju kao protiv Radničkog, samo da rezultat bude drugačiji.

Najbitnije je da se podižemo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << psihološki, što se pokazuje u igri u ove dve dosadašnje utakmice. Tako nam se povećava i nivo atmosfere u timu što dovodi do bolje igre, a verujemo i da će doprineti boljim rezultaima - kaže Milanović.

Radnik je u dosadašnjem toku takmičenja osvojio 7 bodova i nalazi se na 14. poziciji. “Zmajevi” imaju bod više i na 13. su poziciji na tabeli, što nikako nije mesto koje se poklapa sa ambicijama ovog kluba, zbog čega je pre par dana smenjen trener, te sada Beograđane predvodi mladi Jovan Damjanović.

“Fenjeraš” Dinamo dočekaće u nedelju, 30. septembra od 19 sati Mačvu, koja se nalazi na solidnoj 9. poziciji u Superligi.

Ipak, Šapčani su vezali dva poraza u najjačem domaćem takmičenju, pa će Vranjanci verovatno u lošoj formi rivala tražiti prostora za nove superigaške bodove.

Dinamo je trijumfovao samo jednom u 9 odigranih kola, pa je poslednji. Čak i u slučaju da pobedi Mačvu u nedelju u Surdulici, gde igra kao domaćin zbog loših uslova na svom stadionu, neće moći da na tabeli prestigne Spartak i Radnik, jer mu “beže” po 4 boda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.