Degenek posle Mladosti već razmišlja o Parizu: Živim za mečeve poput tog

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2018, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek posle Mladosti već razmišlja o Parizu: Živim za mečeve poput tog

Crvena zvezda je arhivirala Mladost iz Lučana, a po izlasku iz svlačionice bilo je jasno da Miloš Degenek sa nestrpljenjem očekuje narednu utakmicu.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su lučansku Mladost (2:1) na stadionu "Rajko Mitić" i zabeležili devetu pobedu u Super ligi uz samo jedan remi, onaj protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Partizana u Humskoj prošlog vikenda.

"Mladost je ekipa koja igra poseban stil fudbala, igraju čovek na čoveka na njihovoj polovini. Jedna jako dobra i organizovana ekipa. Odigrali su dobru utakmicu, ali i mi smo bili dobri. Postigli smo gol iz penala i jedan zaista lep pogodak (gol Branka Jovičića, prim. aut), ali i njihov gol je bio lep. Kod tog šuta me je malo zakačila lopta i prevarila Borjana. Najbitnije je da smo osvojili tri boda", izjavio je odmah posle utakmice Degenek.

Crveno-bele u sredu očekuje gostovanje PSŽ-u na "Parku prinčeva" u drugom kolu Lige šampiona, a defanzivac kluba iz Ljutice Bogdana rekao je da svako voli da igra utakmice protiv najjačih timova u Evropi, što Parižani svakako jesu.

"Biće teška utakmica, ali mi ćemo se pripremati kao i uvek. Igraćemo najbolje što možemo i videćemo šta će biti. Mi živimo za takve mečeve i radujem se susretu sa Pari Sen Žermenom", kazao je reprezentativac Australije.

Vodiće štoper Crvene zvezde veliki broj duela sa udarnom iglom francuskog šampiona Edinsonom Kavanijem.

"Kavani je igrač na koga ne treba trošiti reči, najbolji strelac u istoriji PSŽ-a. Neće biti ni malo lako igrati protiv njega, on je fenomenalan fudbaler. Međutim nije on jedina opasnost, oni su fantastična ekipa koja na svim pozicijama ima po nekoliko odličnih igrača", kratko je izanalizirao narednog protivnika stub Zvezdine odbrane.

Nejmar i pre svih Kilijan Mbape su jedni od najbržih svetskih fudbalera, a pritom su i tehnički izuzetno nadareni.

"Mislim da je njihova brzina baš svima problem, kako u francuskoj ligi i tako i u Evropi. Liverpul je imao dosta problema sa njihovim brzonogim igračima, ali nisu samo brzi, već igraju i jako lep fudbal", zaključio je Degenek.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Žule pred duel Crne Gore i Srbije progovorio o ONOJ izjavi Kolarova

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018

Crnogorski reprezentativac Filip Stojković prokomentarisao je izjavu Aleksandra Kolarov koju je bek Rome dao početkom meseca...Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je početkom meseca, pre prve utakmice u UEFA Ligi nacija, da mu nije jasno kako fudbaleri poput Filip Stojkovića...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.