Izvor: RTS, 29.Maj.2022, 06:01

Zvezda i Partizan u drugom meču finala ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana nastavljaju borbu u drugoj utakmici finalne serije regionalne lige. Duel u hali “Aleksandr Nikolić“ počinje u 20 časova, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Tim crveno-belih iskoristio je prednost domaćeg terena u prvom meču i savladao Partizan sa 90:76 za vođstvo od 1:0 u finalnoj seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ABA lige koja se igra na tri dobijena meča.

Crvena zvezda očekuje da nastavi pobedničku seriju na svom terenu i u drugom meču, dok na drugoj strani crno-beli žele da načine brejk u finalnoj seriji.
Druga utakmica finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana u hali "Aleksandr Nikolić" poćinje u 20 časova a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdi drama protiv Partizana - na korak od odbrane titule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2022

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Partizana sa 85:81 u drugom meču finala ABA lige. Crveno-beli vode sa 2-0 u finalnoj seriji i na korak su od odbrane titule regionalnog šampiona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zvezdi pripala drama protiv Partizana – korak od titule

Izvor: B92, 29.Maj.2022

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan i u drugom meču finala ABA lige rezultatom 85:81 i došli na pobedu od titule u regionalnom šampionatu...Gledali smo daleko uzbudljiiviju utakmicu u odnosu na prvu utakmocu serije, iako nije delovalo da će tako biiti tokom većeg dela meča...Partizan...

Nastavak na B92...

ZVEZDA POSLE VELIKE DRAME STIGLA DO MEČ LOPTE ZA TITULU: Crveno-beli u finišu slomili drugi put otpor Partizana

Izvor: Kurir, 29.Maj.2022

Košarkaši Crvene zvezde poveli su sa 2:0 u finalnoj seriji ABA lige protiv Partizana

Nastavak na Kurir...

Zvezda nakon drame savladala Partizan i došla na korak od odbrane titule

Izvor: RTS, 29.Maj.2022

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Partizana sa 85:81 u drugom meču finala ABA lige. Crveno-beli vode sa 2-0 u finalnoj seriji i na korak su od odbrane titule regionalnog šampiona. . Novu, veoma bitnu pobedu pred svojim navijačima upisali su izabranici Dejana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.