Zvezda - Još OVA četiri pojačanja i juriš na Ligu šampiona!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Još OVA četiri pojačanja i juriš na Ligu šampiona!

Šampion Srbije već je angažovao tri pojačanja za nastupajuću sezonu, ali bi u narednih sedam dana trebalo da završi posao oko transfera kvarteta koji garantuje kvalitet potreban za napad na Ligu šampiona.

Sportski sektor fudbalskog kluba Crvena zvezda uveliko radi na angažovanju pojačanja za sezonu 2016/2017 u kojoj će crveno-beli napasti plasman u Ligu šampiona posle gotovo deset godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U tu svrhu već su angažovana prva pojačanja s tim što se na Adama Mičela i Stefana Miloševića gleda kao na momke koji bi u perspektivi trebalo da donesu kvalitet, dok je sa Tomasom Fibelom situacija drugačija i od njega se očekuje da pravi razliku u zadnjoj liniji.

Primarni ciljevi šampiona Srbije u narednom periodu biće angažovanje četvorice novih igrača, od kojih su dvojica stranci a od svih se očekuje da budu pojačanja koja će ekipi doneti dodatni kvalitet.

Mete su više nego poznate navijačima, s tim što je sada poznato i sa kojim ciframa se barata kada su angažovanja Gelora Kange i Andrije Pavlovića u pitanju.

Reprezentativcu Gabona ponuđeno je 350.000 evra plus bonusi i očekuje se da nakon odmora koji je uzeo stigne na završe pregovore u Beograd. Menadžer Gelora Kange izjavio je da još ima vremena za konačnu odluku ali u Zvezdi očekuju da dosadašnji član Rostova "prelomi" u narednih sedam dana.

Što se tiče Andrije Pavlovića, situacija je nešto drugačija jer je vezan ugovorom za Čukarički, a Zvezda je "Brđanima" ponudila 400.000 evra plus procente od sledeće prodaje, piše današnji "Sport".

Gazda Čukaričkog odlučiće da li je ponuda od 400.000 evra i 30% od naredne prodaje dovoljno dobra da bi "bjankoneri" sa Banovog brda prosledili reprezentativca Srbije Crvenoj zvezdi.

Pored ove dve mete, koje su prioritet svih prioriteta na stadionu "Rajko Mitić", aktivno se radi na angažovanju desnog krila Džona Ruiza ali i štopera Milana Mitrovića koji najpre mora da postigne sporazum sa Mersinom.

Ukoliko Crvena zvezda u nedelji koja je pred nama uspe da privoli bar tri od pomenuta četiri igrača, mora se reći da će Miodrag Božović imati na raspolaganju ozbiljnu ekipu kadru da napadne grupnu fazu jednog od dva evropska klupska takmičenja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.