Rusi će i dalje slati pare na Marakanu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jun.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi će i dalje slati pare na Marakanu

Na adresu FK Crvena zvezda stigao je dopis od generalnog sponzora i kompanije "Gasprom njeft", u kojem se čestita na osvajanju šampionske titule, ali i rezultatima na finansijskom planu.

Pismo na stadion Rajko Mitić poslao je generalni direktor i predsednik Upravnog odbora ruskog nafnog giganta Aleksandar Djukov.

- Sigurna igra sportista, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << profesionalni rad menadžmenta kluba i šefa stručnog štaba, zajedno sa konstantnom podrškom navijača, učinili su ostvarivom titulu tri kola pre prvenstva, uz ubedljivo vođstvo nad najbližim konkurentima", navodi Djukov u pismu, koje je istaknuto na sajtu Crvene zvezde.

Djukov je obećao da će, u svoje ime, ali i kompanije "Gasprom njeft", nastaviti da pomaže fudbalskoj sekciji i Sportskom društvu Crvena zvezda u finansijskom i organizacionom smislu.

- Želim da naglasim veliko zadovoljstvo zbog rada menadžmenta FK Crvena zvezda na normalizaciji finansijske situacije kluba. Posebno izdvajamo uspehe rukovodstva u delu smanjivanja dugovanja kluba, kao i prvi put od 2006. godine postignute pozitivne finansijske rezultate za 2015. godinu", zaključuje Đukov.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.