Gasprom saopštio Zvezdi fantastične vesti!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasprom saopštio Zvezdi fantastične vesti!

Generalni sponzor fudbalskog kluba Crvena zvezda, kompanija 'Gasprom njeft' uputila je čestitku povodom osvojene titule i saopštila fantastične vesti čelnicima šampiona Srbije.

Na adresu fudbalskog kluba Crvena zvezda u ponedeljak je stigao dopis koji je potpisao generalni direktor "Gasprom njefta" Aleksandar Djukov.

Generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sponzor fudbalskog kluba Crvena zvezda najpre je čestitao svim poslenicima sa stadiona "Rajko Mitić" titulu prvaka Srbije, ali je u pismu saopštio i jednu sjajnu vest.

"U svoje lično ime, želim da vas uverim da će JAD 'Gasprom njeft', nastaviti da Fudbalskom klubu i Sportskom društvu Crvena zvezda pruža kako finansijsku, tako i organizacionu podršku" navodi se u dopisu.

Generalni direktor "Gasprom njefta" izvinio se što nije bio u mogućnosti da prisustvuje ceremoniji obeležavanja 25 godina od titule u Bariju, a ujedno je izrazio zadovoljstvo što je fudbalski klub posle deset godina poslovao pozitivno.

Kompanija "Gasprom njeft" potpisala je pre godinu dana novi trogodišnji sponzorski ugovor sa FK Crvena zvezda prema kome je crveno-belima na godišnjem nivou zagarantovano 4.5 miliona evra a tu su i bonusi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIŽE PODRŠKA: Crveno-beli nisu sami na putu ka Ligi šampiona

Izvor: HotSport.rs, 06.Jun.2016

Crvena zvezda je sjajnim rezultatima ove sezone naterala Gasprom da se dodatno otvori.. . Crveno-beli na sve načine pokušavaju da naprave tim koji će biti ravnopravan takmac za plasman u Ligu šampiona, a po svemu sudeći, na tom putu će imati velikog saveznika u Gaspromu.. Pored bonusa od 250.000...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.