Izvor: B92, 18.Jul.2020, 08:07

Zvezda "Igre prestola" pozvala Bijelsu: Marselo, detinjstva su prošla VIDEO

Proslavljeni glumac Nikolaj Koster-Valdau oglasio se povodom velikog uspeha Lidsa i plasmana u Premijer ligu posle 16 godina.

Izabranici Marsela Bijelse do tog uspeha zvanično su stigli porazom Vest Bromvič Albiona od Hadersfilda rezultatom 2:1.

Pristalice kluba iz Jorkšira su u transu zbog prvog plasmana u elitu posle punih 16 godina, a među njima i zvezda TV serije "Igra prestola".

Glumac koji tumači ulogu Džejmija Lanistera je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snimio vrlo emotivnu video-poruku za argentinskog stručnjaka.

"Zdravo Marselo, to sam samo ja, tvoj danski fan Nikolaj. Mora da si sada zauzet ili na drugi način angažovan. Gledali smo postave Premijer lige iz poslednjih 5.000 dana. Ali odmori Marselo, podigao si nas. Stvorio si istoriju sa Lidsom. Večeras si postao besmrtan. Tvoje ime, tvoj stil i tvoja dela", pričao je popularni "Kraljoubica" iz serije.

"Marselo, prošlo je tako mnogo vremena. Detinjstva su prošla otkako je Lids poslednji put igrao Premijer ligu. Na dan kad smo ispali moja ćerka je imala samo tri godine. Pogledaj je sada, može da vozi, može da glasa, čak i da ide na posao. Svi smo sada mnogo stariji. Osećamo kao da je potpuno drugačiji svet. Ali večeras si nas učinio tako mladim. Šesnaest bolnih godina".

"Čovek je bio samo dečak kada je prolio te suze gubitnika. Marselo, pokazao si Kuperu, Kliču i Kej Piju kada i kako da dodaju, od Dalasa si napravio Supermena, znao si da će Pat konačno da da gol. Dao si Pablu večitu mladost, oslobodio si Luka Ejlinga, trenirao si, školovao, oblikovao i formirao najbokji tim u ligi. Marselo, hoću da čuješ ovu poruku: Volimo te, više nego što ćeš ikad znati. Marširamo dalje zajedno", zaključio je Koster-Valdau.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.