Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2020, 11:26

Može li crni Galatasaraj nekog da pobedi?

Šampion Turske bez pobede osam utakmica. Loša atmosfera u klubu, povrede ključnih igrača Falkaa, Andonea, Lemije i Muslere. Neizvesno i igranje Alžirca Fegulija

Erupcija u Turskoj spremna je za nedelju, kada bi mezimče predsednika Tajipa Redžera Erdogana, Bašakšehir, mogao do istorijske titule. U subotu se igraju dve prve utakmice pretposlednjneg kola Superlige, a u žiži je Galatasaraj. Do sutra su crveno-žuti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << branioci krune, ali od nedelje verovatno padaju s trona.

Galata je u agoniji, nokdaunu. Ekipa Fatiha Terima je bez pobede još od 1. marta. Tri poraza u nizu ima gigant sa Bosfora, a u seriji je od osam mečeva bez pobede. Loša forma, ali i brojne povrede izbacili su Lavove iz borbe za titulu i Ligu šampiona, a sada visi i mesto u Ligi Evrope. Klub je na udaru javnosti, a poslednjih dana piše se i finansijskoj krizu. Navodno, fudbaleri dugo nisu primili plate, ali je još uvek šampion Turske demantovao medijske navode.

Galatasaraj želi bar utešni izlazak u Ligu Evrope, a za to mu je potrebna pobeda protiv nezainteresovanog Gectepea koji je na sredini tabele. I za ovaj duel, Fatih Terim ima probleme oko sastava. Do kraja sezone iskusni stručnjak ne može da računa na urugvajskog golmana Fernanda Musleru i Florina Andonea, a danas (20.00) na Turk Telekom areni ne mogu saigračima da pomognu ni Kolumbijac Radamel Falkao i Mario Lemina. Terim je nagovestio da ova dvojica iskusnih igrača najverovatnije neće igrati u preostala dva kola Superlige Turske.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Neizvesna je sudbina Alžirca Sofijana Fegulija. Nekadašnji igrač Valensije je izdžao kaznu zbog crvenog kartona protiv Trabzona, ali je pitanje da li će iskusni fudbaler na teren. Spekuliše se da je u sukobu s klubom, da nije pristao na smanjenje plate usled pandemije virusa korona. Posle razgovra trenera Terima sa rukovodstvom kluba rešiće se sudbina Fegulija.

Gectepe se zadovoljio pukim opstankom, pa je u nastavku sezone veoma loš. Ima šest mečeva bez pobede u nizu, a sakupio je samo dva boda. Zanimljivo, na svih poslednjih šest utakmica Gectepea dolazila je kombinacija GG&3+.

U prvom delu sezone, Gectepe je iznenadio šampiona, slavio sa 2:1. Galatasaraj nikada nije izgubio ni bod protiv današnje rivala na svom terenu. Ima pet pobeda.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U drugom meču dana, Gacijantep na svom terenu dočekuje Kasimpašu (20.00). Ovaj meč neme rezultatskog značaja. Domaćin želi da ostane bez poraza u nastavku sezone posle pandemije virusa korona. Gacijantep nije poražena već šest utakmica. U prvom delu sezone je slavio na gostovanju Kasimpaši sa 4:3. Na tri prethodna meča ova dva tima dolazila je kombinacija GG&3+.

TURSKA 1 – 33. (PRETPOSLEDNJE) KOLO

Subota

20.00 (1,45) Galatasaraj (4.50) Gectepe (7.00)

20.00 (2,55) Gacijantep (3,40) Kasimpaša (2,70)

Nedelja

20.00 (1,65) Alanja (3,80) Denizli (5,50)

20.00 (1,85) Ankaragudžu (3,50) Antalija (4,40)

20.00 (1,45) Bašakšehir (4,50) Kajzeri (7,00)

20.00 (2,20) Bešiktaš (3,45) Fenerbahče (3,25)

20.00 (2,65) Rize (3,25) Malatija (2,70)

20.00 (1,62) Sivas (3,80) Genčerbirligi (5,80)

20.00 (1,63) Trabzon (4,00) Konja (5,30)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.