Da, gledaćemo Ludaka u Premijer ligi!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020, 20:49

Da, gledaćemo "Ludaka" u Premijer ligi!

Sve je gotovo!

VBA je izgubio od Hadersfilda u pretposlednjem kolu i tako je Lids i zvanično postao šampion Čempionšipa.

Haderslfild je slavio rezultatom 2:1, pa je VBA na kolo pre kraja ostao pet bodova iza Lidsa, koji ima i meč manje.

Lids ima 87 bodova, VBA 82, tako da u poslednja dva kola, Marselo Bijelsa može da igra "opušteno" protiv Barnslija i Čarltona.

Nema dileme da će igrači Lidsa već večeras početi da slave, tako da oprezno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u nedelju i u sredu, možda neće biti u stanju da "zapnu" kao i inače.

A i zašto bi, Lids se vratio u Premijer ligu posle 16 godina, a u eliti će igrati pod palicom "Ludaka" Bijesle i malo je reći da jedva čekamo!

Za kraj, važno je napomenuti da je ekipa Slavena Bilića sada dovela pod veliki znak pitanja direktan plasman u Premijer ligu, pošto Brentford sada ima šansu da preuzem drugo mesto, kolo pre kraja, tako da nas svakako čeka uzbudljiva završnica u Čempionšipu.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ludak" uveo Lids u Premijer ligu posle 16 godina!

Izvor: B92, 17.Jul.2020

Fudbaleri Lidsa uspeli su da se plasiraju u Premijer ligu posle 16 godina "suše"...Njihovo mesto u eliti potvrdio je Vest Bromič Albion, koji je poklekao pred Hadersfildom posle poraza od 2:1...Ekipa koju sa klupe predvodi Marselo Bjelsa, poznat pod nadimkom "Ludak", do kraja Čempionšipa ima dve...

Nastavak na B92...

Zvezda "Igre prestola" pozvala Bijelsu: Marselo, detinjstva su prošla VIDEO

Izvor: B92, 18.Jul.2020, 08:07

Proslavljeni glumac Nikolaj Koster-Valdau oglasio se povodom velikog uspeha Lidsa i plasmana u Premijer ligu posle 16 godina...Izabranici Marsela Bijelse do tog uspeha zvanično su stigli porazom Vest Bromvič Albiona od Hadersfilda rezultatom 2:1...Pristalice kluba iz Jorkšira su u transu zbog prvog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.