Zlatni Orlić, onaj što je postao Soko, vraća se na Balkan - ovo je njegov novi klub!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Zlatni Orlić'', onaj što je postao ''Soko'', vraća se na Balkan - ovo je njegov novi klub!

Očekivao se mnogo bolji tok njegove karijere, ali...

Pre nepune četiri godine, Staniša Mandić je bio jedan od naših fudbalskih heroja, kao istaknuti U20 reprezentativac Srbije u selekciji koju je predvodio Veljko Paunović i koja je osvojila titulu omladinskog prvaka sveta.

Međutim, nedugo zatim, pošto za razliku od nekih drugih ''zlatnih Orlića'' nije dobio poziv u ''A'' reprezentaciju Srbije, odlučio je da prihvati poziv iz Crne Gore da ubuduće nastipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za njihov nacionalni tim.

Ali, kako je vreme prolazilo, njegova forma bila je u silaznoj putanji, što je najviše došlo do izražaja posle odlaska iz Čukaričkog u norveški Sogndal.

On je i dalje član pomenutog kluba, ali će u nastavku sezone nastupati u Bosni i Hercegovini, u ekipi Zrinjskog, kao pozajmljen igrač, a pomenuti klub iz BiH će imati i pravo otkupa njegovog ugovora na kraju sezone.

Novi početak sada već 24-godišnjeg fudbalera...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BIO JE SA SRBIJOM NA KROVU SVETA: Kakav preokret, sada će igrati u Bosni i Hercegovini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2019

Biće na pozajmici do kraja sezone...Pre četiri godine je Staniša Mandić sa reprezentacijom Srbije koju je vodio Veljko Paunović postao omladinski prvak sveta na Novom Zelandu. Međutim, ubrzo se odlučio da zaigra sa seniore Crne Gore pošto nije dobio poziv za A selekciju Srbije...Ispostavilo se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.