Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2020, 19:20

Žezusu Flamengo ne da u Benfiku, novi pik je Galjardo

Klub iz Lisabona u potrazi za trenerom

Teško će Barselona do titule u poslednja četiri kola, previše bodova je prosuto dok je na klupi sedeo Bruno Laž.

Zato su čelnici kluba okrenuti potrazi za novim trenerom, jer im je potreban provereni, uspešni stručnjak, koji bi uvećao šanse Orlovima da naredne sezone vrate titulu na Luž. Jedan takav je na usnama svim navijačima Benfike – Žorž Žezus.

Ako Žezus i želi u srcu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vrati na mesto velikih uspeha, teško da će se to dogoditi ove godine, jer mu ne dozvoljava Flamengo. Brazilski prvak je produžio ugovor sa portugalskim stručnjakom prošlog meseca do leta 2021. i nema nameru da od tog dogovora odustane.

Potpredsednik Flamenga Marko Braz je sve rekao za portugalsku Abolu.

Pitajte slobodno i Žezusa, ali on sigurno ostaje kod nas. Nema potrebe za bilo kakvim pregovorima, moje prijateljstvo sa njim je veće od bilo kakvog ugovora“, poručio je Braz.

Ali, ima Benfika i plan B. Drugo mesto na listi želja zauzima Marselo Galjardo. Trener River Plejta, koji takođe ima važeći ugovor do narednog leta, ali u Lisabonu veruju da će do njega lakše da dođu, jer veruju da se i njemu radi u Evropi.

Galjardo je ostvario brojne uspehe sa Riverom i možda mu je vreme da napravi korak dalje, da se oproba na Starom kontinentu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.