Zato ga zovu u reprezentaciju: Proradila veza Čava - Nine! Australijanci se dive Srbima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Dec.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zato ga zovu u reprezentaciju: Proradila veza Čava - Nine! Australijanci se dive Srbima (VIDEO)

Sidnej na krilima nekadašnjih igrača Crvene zvezde upisao još jednu pobedu

Vest da su čelnici Fudbalskog saveza Srbije zvali Miloša Ninkovića da se vrati u reprezentaciju - što je ovaj odbio uz obrazloženje da želi da se fokusira na klupsku karijeru i da ima mlađih - bila je jedna od vesti jučerašnjeg dana. A svega nekoliko sati pošto ju je obelodanio iskusni vezista je podsetio da u njegovim nogama i dalje, iako mu je 31 godina, i te kako ima municije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Ninković je postigao vodeći gol za Sidnej na gostovanju Njukasl Džetsu i utabao svom timu put ka pobedi 2:0. Vrednoj, jer je ona upisana posle dva remija, ali je još značajnije saznanje da je njome klub iz najvećeg grada Australije ostao lider tamošnje A lige.

U 63. minutu Ninkovića je lepo uposlio još jedan Srbin, Miloš Čava Dimitrijević, posle čega je popularni Nine napravio prodor, ušao u kazneni prostor i elegantno pogodio cilj. Bio je to njegov već peti gol u devet dosadašnjih kola na „petom kontinentu“. Poređenja radi, minule sezone dao je četiri komada na 25 mečeva. Otuda možda i dobra volja zvaničnika FSS da ga vrate u državni tim, ali se to, ipak, neće desiti..

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.