Na pomolu bio šokantan povratak Ninkovića u reprezentaciju?

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2016, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na pomolu bio šokantan povratak Ninkovića u reprezentaciju?

Miloš Ninković je odbio ponudu FSS-a da se vrati u reprezentaciju Srbije.

Jedan od najboljih fudbalera Sidneja ove sezone jeste Miloš Ninković, ofanzivni vezista i nekadašnji član Crvene zvezde i naše reprezentacije.

Ima 31 godinu, ali u Fudbalskom savezu Srbije smatraju da on još uvek može dosta toga da pruži reprezentaciji.

Prethodnog meseca su zvaničnici iz FSS-a kontaktirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << MIloša Ninkovića, navodno ga je Slavoljub Muslin želeo u timu za mečeve protiv Velsa i protiv Ukrajine.

"Razgovarao sam sa nekim ljudima iz FSS-a, ali nisam razgovarao sa Muslinom. Ipak, rekao sam još davno, igranje za nacionalni tim je za mene završeno", rekao je Ninković, koji je još dodao da je veoma teško napustiti igranje u A ligi u Australiji i priključiti se reprezentaciji.

"Mislim da je priča za mene gotova, imam 31 godinu, igrao sam već na Svetskom prvenstvu, igrao sam dosta utakmica za reprezentaciju.

Mislim da je vreme za neke mlađe igrače da igraju umesto mene
", rekao je Ninković medijima u Australiji.

"Predaleko sam od Srbije, od Evrope, treba mi samo jedan dn za putovanje i 4 ili 5 dana da se oporavim od toga", istakao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i kijevskog Dinama, Miloš Ninković.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Evo još jedne potvrde, Ninković je u reprezentativnoj formi! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2016

Mi sinoć o Ninkoviću, a Ninković jutros opet dao gol....Dosta pažnje sinoć je izazvala informacija da je selektor Slavoljub Muslin razmišljao i o Milošu Ninkoviću pred utakmicu sa Velšanima, a da za takvo razmišljanje zaista ima pravog razloga, nova potvrda je stigla ovog jutra...Naime, bivši...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.