Miloš Ninković dobio poziv da se vrati u reprezentaciju Srbije: Odgovor je - NE!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Dec.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Ninković dobio poziv da se vrati u reprezentaciju Srbije: Odgovor je - NE!

FSS zvao bivšeg reprezentativca da se vrati u tabor Orlova

Miloš Ninković je prošlog novembra odbio mogućnost da se vrati u reprezentaciju Srbije! Ninković je odbio mogućnost da napravi šokantan povratak u tabor Orlova, iako je dobio poziv. To je vezista Sidneja potvrdio za australijske medije.

Zvaničnici iz FFS su kontaktirali Ninkovića prošlog meseca, uoči novembarskih duela sa Velsom i Ukrajinom ali je odlučio da se zahvali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na ponudi uz obrazloženje da želi da se fokusira na klupsku karijeru

„Pričao sam sa nekim ljudima iz FSS, ali nisam pričao sa selektorom Slavoljubom Muslinom. Ali kao što sam više puta naglasio ranije, čak i dok sam igrao u Srbiji, reprezentacija je završena priča za mene. Imam 31 godinu, igrao sam na SP, učestvovao u nekim važnim utakmicama i sada je vreme da neki mlađi dobiju šansu“, rekao je Ninković.

Ninković je sjajno otvorio sezonu u Australiji koja je počela u oktobru. Najbolji je igrač Sidneja koji je lider prvenstva (tri boda više i utakmicu manje od drugoplasiranog Melburn Sitija), a postigao je četiri gola i upisao tri asistencije.

Čak i da je uz dobru formu ušao u dilemu da li da se vrati u nacionalni tim, Ninković je imao još jedan valjan razlog da ne razmišlja o povratku u tabor Orlova.

„To nije realno jer bi mi ceo dan bio potreban da doputujem iz Australije u Srbiju, a posle toga još četiri ili pet dana da se oporavim od putovanja i da se adaptiram. Volim svoju zemlju, možda još nisam ni mator za reprezentaciju, ali sam previše daleko od Srbije i Evrope“, poručio je Ninković.

Ninković je ušao u poslednju godinu ugovora sa Sidnejom, a prema tvrdnji autraslijskih medija, ima ponude iz inostranstva.

„I dalje imam ugovor sa Sidnejom, volim ovaj klub, volim ove ljude, navijače i ovaj prelepi grad. Sada samo želim da se fokusiram na obaveze na terenu i da razmišljam o utakmicama koje nas očekuje“. 

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) NEĆE MEĐU ORLOVE: Ljubimac Delija odbio poziv za reprezentaciju Srbije

Izvor: Kurir, 04.Dec.2016

...Bivši igrač Crvene zvezde i ljubimac "Delija" otkrio je to u razgovoru za australijske medije.."Pričao sam sa nekim ljudima iz FSS, ali nisam pričao sa selektorom Slavoljubom Muslinom Ali kao što sam više puta naglasio ranije, čak i dok sam igrao u Srbiji, reprezentacija je završena priča...

Nastavak na Kurir...

Ninković odbio poziv u reprezentaciju Srbije

Izvor: Mondo, 04.Dec.2016

Fudbalski savez Srbije kontaktirao je fudbalera Sidneja prošlog meseca oko povratka među "orlove", ali je on ponovio da je završio reprezentativnu karijeru..Foto: Guliver/Getty images/Hagen Hopkins..Miloš Ninković igra odlično u dresu Sidneja, ali to neće raditi i u reprezentaciji Srbije, iako...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.