Miloš Ninković dobio poziv da se vrati u reprezentaciju Srbije!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2016, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Ninković dobio poziv da se vrati u reprezentaciju Srbije!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada Sidneja, Miloš Ninković dobio je poziv da ponovo zaigra za fudbalsku reprezentaciju Srbije.

Iskusni vezista (31) je ipak odbio ponudu uz konstataciju da želi da se fokusira na karijeru u Australiji.

Ninković je za tamošnje medije istakao da je poziv dobio u novembru, pre utakmica Srbije sa Velsom i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Ukrajinom.

Printskrin: Youtube

- Pričao sam sa nekim ljudima iz FSS, ali nisam pričao sa selektorom Slavoljubom Muslinom. Ali kao što sam više puta naglasio ranije, čak i dok sam igrao u Srbiji, reprezentacija je završena priča za mene. Imam 31 godinu, igrao sam na SP, učestvovao u nekim važnim utakmicama i sada je vreme da neki mlađi dobiju šansu - rekao je Ninković i dodao:

- To nije realno jer bi mi ceo dan bio potreban da doputujem iz Australije u Srbiju, a posle toga još četiri ili pet dana da se oporavim od putovanja i da se adaptiram. Volim svoju zemlju, možda još nisam ni mator za reprezentaciju, ali sam previše daleko od Srbije i Evrope.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal,   Jutjub

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na pomolu bio šokantan povratak Ninkovića u reprezentaciju?

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2016

Miloš Ninković je odbio ponudu FSS-a da se vrati u reprezentaciju Srbije...Jedan od najboljih fudbalera Sidneja ove sezone jeste Miloš Ninković, ofanzivni vezista i nekadašnji član Crvene zvezde i naše reprezentacije...Ima 31 godinu, ali u Fudbalskom savezu Srbije smatraju da on još uvek može...

Nastavak na Sportske.net...

OŠTAR DEMANT NINKOVIĆA: Nikada nisam odbio reprezentaciju Srbije, ali...

Izvor: Kurir, 04.Dec.2016

...Prethodnih dana pojavila se informacija u pojedinim australijskim i srpskim medijima da je Ninković odbio da ponovo zaigra za "orlove".."Moram da se oglasim povodom natpisa da sam odbio reprezentaciju Nekom verovatno odgovara da loše prevede i da se od toga napravi vest dana Prava istina je da nikad...

Nastavak na Kurir...

Ninković se opet oglasio: ''Ko kaže da ne želim u reprezentaciju?''

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2016

Izjava iskusnog veziste Sidneja izazvala je dosta pažnje tokom vikenda u Srbiji, a pošto je video prve reakcije, Miloš Ninković je odlučio da pojasni svoj stav...Podsetimo, ranije je objavljeno da je Miloš Ninković u razgovoru za australijske medije između ostalog konstatovao da je kontaktirao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.