Petković i Đurić oštro kritikovali Doru Bakojani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2024, 17:40

Petković i Đurić oštro kritikovali Doru Bakojani

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković oštro je danas kritikovao izvestioca Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Doru Bakojani zbog autorskog teksta u kojem je navela da su od Prištine tražene brojne reforme, a nije pomenula kršenja prava Srba i neispunjavanje obaveza među kojima i formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO). Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.
"Sram Vas bilo Dora Bakojani! Ne zna se šta je gore, da li Vaš skaradni izveštaj ili sve što kažete u odbranu tzv. Kosova", poručio je Petković je u objavi na platformi Iks.
Naglasio je da u izveštaju Bakojani PŠE,...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković kritikovao Bakojani: "Sram Vas bilo, reč niste rekli da Priština 11 godina nije formirala ZSO"

Izvor: Blic, 01.Maj.2024

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković oštro je danas kritikovao izvestioca Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PŠE) za prijem tzv. Kosova Doru Bakojani zbog autorskog teksta u kojem je navela da su od Prištine tražene brojne reforme, a nije pomenula kršenja prava Srba i neispunjavanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.