Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2024, 14:20

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković: Srbija podržava napore Lajčaka u procesu formiranja ZSO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2024

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković preneo je danas, na sastanku koji je zajedno sa ambasadorom Srbije u SAD Markom Đurićem održao sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte i predstavnikom Delegacije Evropske unije u Beogradu, jasnu poruku Beograda o neophodnosti formiranja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kancelarija za KiM: Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Maj.2024

Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković danas je, na sastanku sa ambasadorima zemalja Kvinte u Beogradu, izjavio da Srbija podržava proces za formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO) specijalnog predstavnika Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.