ZVEZDAŠKA DOBRODOŠLICA NOVOM TRENERU: Delije upitile jasnu poruku Mirku Vičeviću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 10:50

ZVEZDAŠKA "DOBRODOŠLICA" NOVOM TRENERU: Delije upitile jasnu poruku Mirku Vičeviću (VIDEO)

Crveno-beli slavili protiv Šapca.

Vaterpolisti Crvene zvezde pobedili su Šabac sa 13:6 u Superligi Srbije, a navijači crveno-belih su priredili "dobrodošlicu" novom treneru Mirku Vičeviću.

Legenda jugoslovenskog vaterpola je crnogorski stručnjak hrvatske nacionalnosti, a trenutno je i predsednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore u Kotoru, a navijači Zvezde kivni su na njega i zbog angažmana u DPS-u, gde je bio odbornik stranke predsednika Mila Đukanovića u Kotoru.

- Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija - bio jet ransparent navijača Zvezde, koji je razvijen uz skandiranje Ratku Mladiću tokom utakmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.