ZVEZDAŠI PAZITE: Ovaj arbitar sudi crveno-belima i mnogo je lak na kartonima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDAŠI PAZITE: Ovaj arbitar sudi crveno-belima i mnogo je lak na kartonima (FOTO)

UEFA odredila sudije za meč protiv Krasnodara u četvrtak.

U četvrtak Crvne zvezda i Krasnodar na stadionu ''Rajko Mitić'' igraju revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope, posle prvog meča koji su Rusi rešili u svoju korist rezultatom 3:2, a koji obema ekipama daje šanse za prolaz.

BRAVO DELIJE: Navijači Crvene zvezde pokazali humanost (VIDEO)

LUKA DOBIJA DRUŠTVO: Bivši igrač Crvene zvezde ide kod Milivojevića! (FOTO)

UEFA je odredila delioce >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravde za ovaj meč, a glavni sudija utakmiceu Beogradu biće Nemac Tobijas Štiler, mnogo zvučnije ime od Litvanca Mažejke koji je sudio u prvom meču. Štiler je sudija koji je lak na kartonima pošto je na prethodnih 10 mečeva pokazao 42 žuta i tri crvena kartona. Prethodnog vikenda delio je pravdu u Bundesligi na meču Bajerna iz Minhena i Bajera iz Leverkuzena.

Tobias #Stieler pfeift bei #FCBB04. Alle Schiedsrichteransetzungen: https://t.co/y2MVdlbuFd pic.twitter.com/UBkmVrmI6X

— BUNDESLIGA (@bundesliga_de) August 17, 2017

Štilerovi ppomoćnici su njegovi sunarodnici Jan Sidel i Kristijan Gintelman, dok je za četvrtog sudiju utakmice u Beogradu određen Robert Kampk.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.