Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2017, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDAN TERZIĆ: Neće nama neki govoriti o poštenju, da je pravde Partizan bi izgubio u derbiju!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić zagrmeo je danas povodom natpisa da crveno-beli imaju sudijsku zaštitu i pitao javnost da li je videla sve što se događalo na 154. večitom derbiju i u Kruševcu.

Javnost naklonjena crno-beloj strani Topčiderskog brda ljuta je na sudiju Bojana Nikolića koji je svirao penal za Crvenu zvezdu u Kruševcu. Društvene mreže su preplavljene komentarima >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da faula nad Džonom Ruizom nije bilo i da su crveno-beli pogurani do pobede. Odgovor je stigao od generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.
– Ko god je gledao derbi s Partizanom i utakmicu u Kruševcu, a makar malo se razume u fudbal, jasno mu je da je Zvezda oba puta debelo oštećena. U derbiju, pri rezultatu 1:1, u 50. minutu trebalo je da bude isključen napadač crno-belih Leonardo. Da vidimo kako bi Partizan igrao sa igračem manje preostalih 40 minuta. Takođe, u Kruševcu je poništen gol Srđana Plavšića zbog nepostojećeg ofsajda – rekao je Zvezdan Terzić za Informer.
On je istakao da će Crvena zvezda biti šampion Srbije na kraju i da će to biti zasluženo, jer je bolji tim od Partizana.
– Prvi smo i bićemo šampioni. Nećemo se više osvrtati na sve koji pokušavaju da nas diskredituju, a ne moram ni da kažem na koga mislim. Pa onda se javlja i taj neko iz Vojvodine što je rekao da će da puste Zvezdu, pa šta mi imamo sa tim?! Samo neka se oni urote protiv nas, nećemo nikom dozvoliti da nas uništi. Interesuje me jedino da budemo šampioni – jasan je bio Terzić.
Crvena zvezda u sredu dočekuje Čukarički u prvom meču polfunala Kupa Srbije.
The post ZVEZDAN TERZIĆ: Neće nama neki govoriti o poštenju, da je pravde Partizan bi izgubio u derbiju! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Kruševac

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdan Terzić: Nameštaju nas, hoće da nam otmu titulu! Vide Zvezdu kao plen

Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2017

Generalni direktor crveno-belih o Miloradu Vučeliću, Slaviši Kokezi, suđenju, porazima u derbiju....Prošla sezona je, bar na domaćoj sceni, bila magična! Ova, čak i ako se osvoji dupla kruna, neće imati takav sjaj. Međutim, promenljive igre Crvene zvezde garnirane teškim porazom u večitom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.