TERZIĆ ŽESTOKO UZVRATIO: I mi smo OŠTEĆENI, ali bićemo ŠAMPIONI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2017, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERZIĆ ŽESTOKO UZVRATIO: I mi smo OŠTEĆENI, ali bićemo ŠAMPIONI! (FOTO)

Generalni direktor crveno-belih komentarisao poslednja dešavanja u Superligi.

Crvenu zvezdu su sudije oštetile i kod kuće protiv Partizana (1:3) i u gostima protiv Napretka (2:1), poručuje za Informer generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić. Trener Napretka Vuk Rašović rekao je posle poraza od Zvezde da se "protiv nekih stvari ne može", aludirajući na sporni penal posle kojeg je beogradski tim poveo. Nekolicina igrača kruševačkog kluba takođe se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oglasila nezadovoljna suđenjem, a predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Mirko Poledica rekao je da bi bio u stanju da nokautira glavnog arbitra zbog loše odrađenog posla.

Vučelić ŽESTOKO ISPROZIVAO Zvezdu i ZAPRETIO reakcijom Partizana

Grujić dobio šansu u Premijer ligi posle 7 meseci, a o ovom njegovom potezu bruji Engleska! (VIDEO)

Terzić na sve to odgovara da se "nefudbalskim stvarima Zvezda gura što dalje od titule".

- Ko god je gledao derbi s Partizanom i utakmicu u Kruševcu, a makar malo se razume u fudbal, jasno mu je da je Zvezda oba puta debelo oštećena. U derbiju, pri rezultatu 1:1, u 50. minutu trebalo je da bude isključen napadač crno-belih Leonardo. Da vidimo kako bi Partizan igrao sa igračem manje preostalih 40 minuta. Takođe, u Kruševcu je poništen gol Srđana Plavšića zbog nepostojećeg ofsajda - kaže Terzić.

Prema njegovim rečima, Zvezda ima kvalitetniju ekipu od Partizana i ništa je ne može poremetiti na putu ka tituli.

- Prvi smo i bićemo šampioni. Nećemo se više osvrtati na sve koji pokušavaju da nas diskredituju, a ne moram ni da kažem na koga mislim. Pa onda se javlja i taj neko iz Vojvodine što je rekao da će da puste Zvezdu, pa šta mi imamo sa tim?! Samo neka se oni urote protiv nas, nećemo nikom dozvoliti da nas uništi. Interesuje me jedino da budemo šampioni - naglašava Terzić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Terzić u kontraofanzivi: Debelo smo oštećeni u derbiju i u Kruševcu! Bićemo šampioni

Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2017

„Nećemo više da se osvrćemo na one koji nas diskredituju“, rekao je generalni direktor crveno-belih..Čelnici velikog broja klubova tvrde da arbitri guraju Crvenu zvezdu sa obe ruke kako bi odbranila titulu! Nezadovolljni su i u Napretku posle dosuđenog penala nad Ruizom, ali generalni direktor...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.