ZVANIČNO: Olimpijakos prodao čudo za 22.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2017, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Olimpijakos prodao čudo za 22.000.000 evra!

Kakav transfer

Panajotis Retsos je i zvanično postao član Bajera iz Leverkuzena! Eksplodirala je najveća transfer bomba u istoriji grčkog fudbala s obzirom da je Olimpijakos prodao svoje čudo od deteta za 22.000.000 evra.

Šta reći o momku koji ima dve nepune sezone seniorskog fudbala u nogama. Olimpijakos je napravio strašan posao, a Leverkuzen investirao u budućnost. Retsos je potpisao na pet godina. Bez dileme, ovo je najveći transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u istoriji Olimpijakosa i tamošnjeg fudbala. Ali i najskuplja kupovina u istoriji nemačkog kluba.

Transfer sa bonusima iznosi 22.000.000 evra, ali će Olimpijakos dobiti i Aleksandra Dragovića na pozajmicu. Odlazak Retsosa je nadoknađen sa Dragovićem, ali i Brižovim štoperom Bjronom Englesom koji je danas stigao za 6.000.000 evra i potpisao ugovor na četiri godine.

Čudo od deteta je stiglo u Bundesligu...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Olimpijakosov tinejdžer najskluplji Grk u istoriji

Izvor: B92, 31.Avg.2017

Panajotis Retsos, devetnaestogodišnji štoper Olimpijakosa, postao je najskuplji Grk u istoriji...Za momka rođenog u Južnoj Africi Bajer iz Leverkuzena platio je 22.000.000 evra, dok će u Pirej i Aleksandar Dragović na jednogodišnju pozajmicu...Za talentovanog tinejdžera bili su zainteresovani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.