ŽRTVA NAPADA: Poginuo bivši izraelski fudbaler dok je slavio rođendan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2023, 12:39

ŽRTVA NAPADA: Poginuo bivši izraelski fudbaler dok je slavio rođendan!

Svet i dalje u šoku...

Svet je u šoku zbog rata koji je iznenada buknuo početkom ovog vikenda u Izraelu, kada su snage Hamasa brutalno napale teritoriju Izraela, najviše u području Tel Aviva.

Užasne scene se smenjuju, mnogo je stradalih, a kako prenosi izraelski portal ''One'', pripadnici Hamasa su ubili i bivšeg izraelskog fudbalera Liora Asulina.

Pomenuti izvor navodi da je Asulin sa svojim prijateljima slavio 43. rođendan na zabavi koji je organizovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prirodi na jugu zemlje, ali se sve pretvorilo u tragediju.

''Oko 50 terorista je došlo u prostor za zabavu i ubilo mnoge civile, uključujući i 43-godišnjeg bivšeg fudbalera'', piše ''One''.

Asulin je nekadašnji napadač koji je karijeru počeo u Makabiju iz Herclije 1997. godine, a kasnije je igrao za Makabi Petah Tikvu, Bnei Sahnin, Beitar Jerusalim i Bnei Jehudu. 2007. je prešao u Hapoel Tel Aviv, a odatle u Apolon Limasol 2008. Kasnije se vratio u Izrael i ponovo igrao za Makabi Petah Tikvu, pa Hapoel Ber Ševu, Hapoel Ramat Gan, Hapoel Rišon Tikva, Hapoel, Hapoel Aškelon, Hapoel Marmorek...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horor izraelskog fudbalera – izgubio nogu u napadu Hamasa

Izvor: B92, 08.Okt.2023

Fudbaler izraelskog drugoligaša Kirjat Jama Ben Binjamin teško je ranjen tokom raketnog napada Hamasa na Izrael u subotu i tom prilikom je izgubio nogu...On je za izraelske medije opisao jeziv događaj u kojem je jedva izvukao živu glavu...Ranjen je, kaže, u trenutku kada je trčao ka bunkeru. Zajedno...

Nastavak na B92...

Tel Aviv: Bivši fudbaler kluba Hapoel među poginulima na zabavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2023

Fudbalski tim Hapoel iz Tel Aviva saopštio je danas da je bivši napadač ovog kluba Lior Asulin među poginulima u napadu koji su pripadnici Hamasa izveli na okupljene na zabavi u prirodi u blizini granice tokom masovnog napada na Izrael, javja "Tajms of Izrael".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.