Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNALI ZA JADAC: Kako su Srbi izbegli, a Brazilci navukli maler u finalu (VIDEO)

Tokom celog dana stižu desetine fotografija i video snimaka sa finalnog meča Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina u kojem je Srbija posle produžetaka savladala Brazil sa 2:1.

Međutim, onaj najzanimljiviji snimak koji smo svi videli još na početku prenosa je mnogima promakao. Svi znamo koliko su sportisti sujeverni, a posebno fudbaleri. Jedno od sujeverja je da trofej u finalnom meču nikako ne sme da se pipa dok se ne osvoji.
Međutim, tri Brazilca su >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pomilovali “malu boginju” prilikom prolaska pored nje i to im je kao što znamo bio poslednji put pošto je ona završila u rukama srpskih reprezentativaca.
Nunca se debe tocar la copa antes de jugar, 3 jugadores de Brasil lo hicieron: Serbia Campeón del Mundial sub 20. https://t.co/PCMEj0HUAU
— FutGoal (@FutGoal_) June 20, 2015

Možete da nas nazovete sujevernim, ali neka nepisana pravila ipak bi trebalo poštovati. To su posle jutrošnjeg meča shvatili i Brazilci, ali težim putem, pošto su grešku skupo platili.
Pogledajte kako je titulu proslavio Vukašin Jovanović, a potom i kako se obukao u svlačionici. Slavlje počelo uveliko i u Banjaluci, dok simpatične i istovremeno provokativne poruke stižu iz Albanije.
Titulu prvaka sveta Srbije pozdravio je i Zvezdin Mbođ, dok se javnosti ispovedio i Danilo Pantić, Orlić iz Partizana.
Ukoliko želite da glasate za našeg Andriju Živkovića za gol turnira, uradite to OVDE.
The post ZNALI ZA JADAC: Kako su Srbi izbegli, a Brazilci navukli maler u finalu (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.