Majstorija Živkovića među kandidatima za najbolji gol Mundijalita /VIDEO/

Izvor: Blic, 21.Jun.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstorija Živkovića među kandidatima za najbolji gol Mundijalita /VIDEO/

Fudbaleri Srbije su prvaci sveta, a još jedno priznanje sa Mundijalita moglo bi da završi u rukama "orlića" - Andrija Živković je među 10 kandidata za najbolji gol šampionata.

Iako mu je, prema mišljenju mnogih, nepravedno izmakla nagrada za jednog od trojice najboljih igrača Svetskog prvenstva do 20 godina, sa Novog Zelanda bi mogao da dobije naknadno priznanje.

Krilni fudbaler Partizana je blistao na Mundijalitu, "lomio" je kičmu čuvarima, dovodio ih do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ludila driblinzima, znao da zatrese mrežu kad treba, ali i da asistira.

Posebno će se pamtiti njegova majstorija iz slobodnjaka sa oko 25 metara protiv selekcije Meksika (2:0) u grupnoj fazi.

Konkurenti su mu Džamal Rodrigez iz Paname, Gbakle, Samaseku i Traore iz Malija, Pereira iz Brazila, Peterson sa Novog Zelanda, Ivo i Želson Martins iz Portugalije, a za taj Živkovićev gol možete glasati klikom - ovde.

Glasanje na zvaničnom sajtu FIFA traje do 26. juna.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.