IZA USPEŠNOG MUŠKARCA... Ove devojke su zarobile srca naših Orlića i motivisale ih da pobede!

Izvor: Blic, 21.Jun.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZA USPEŠNOG MUŠKARCA... Ove devojke su zarobile srca naših "Orlića" i motivisale ih da pobede!

Kažu da je ljubav najveća motivacija za apsolutno sve sportiste, a ni "orlići" ne zaostaju na tom polju pa se tako titula svetskog prvaka, može pre svega posvetiti njihovim devojkama koje su ih gurale napred u najtežim trenucima.

Heroj nacije Nemanja Maksimović, koji je postigao pobednički gol u finalnom meču sa Brazilom, posvetio je isti svojoj devojci Kristini. I dok nam je lik Kristine za sada nepoznat, verujemo da će mu ona spremiti pravi doček nakon ovog poteza. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Mijat Gaćinović je takođe zaljubljen do ušiju, a njegova izabranica je Vedrana Bovan. Mladi vezista Vojvodine nije krio da pati jer je daleko od nje, pa je tako svakodnevno objavljivao fotke na kojima su zajedno. Gaćinovića često saigrači bockaju kako je do ušiju zaljubljen u Vedranu i da je papučar, ali on tvrdi da je jednostavno reč o ljubavi.

Moja ljubav

A photo posted by Mijat Gacinovic (@mijat10) on Apr 5, 2015 at 6:54am PDT

Nepremostiva enigma na golu Srbije Predrag Rajković je takođe bacio oko na jednu lepoticu, a reč je o Anji Antonić, sa kojom deli nekolicinu fotografija na Instagramu. Anja obožava da se fotografiše, te često radi kao model na otvaranju raznih lokala. Da li mu je upravo lepa Anja ukrala srce, ostaje da vidimo.

A photo posted by Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag) on Mar 15, 2015 at 9:45am PDT

Ostatak teksta pročitajte na 24sata.rs ili klikom OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.