ZBOG POKUŠAJA SILOVANJA: Đavoli škartirali Grinvuda

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023, 08:47

ZBOG POKUŠAJA SILOVANJA: Đavoli škartirali Grinvuda

Završena interna istraga.

FK Mančester junajted je saopštio da će igrač Mejson Grinvud napustiti klub sa Old Treaforda, posle interne istrage o optužbama za napad i pokušaj silovanja.

Pre šest meseci britanski sud je odbacio krivičnu prijavu protiv 21-godišnjeg fudbalera za napad i pokušaj silovanja.

Junajted je 30. februara prošle godine suspendovao Grinvuda posle optužbi i obavljena je interna istraga u klubu.

🚨 BREAKING: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mason Greenwood will NO longer play for Manchester United.

United and Greenwood have mutually agreed that his future will be away from Manchester United following the conclusion of the club's internal investigation. pic.twitter.com/K2Tg65e2tk

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 21, 2023

- Svi u klubu, uključujući i Mejsona, prepoznaju poteškoće u vezi sa njegovim nastavkom karijere u Mančester junajtedu. Zbog toga je obostrano dogovoreno da bi za njega bilo najprikladnije da to uradi van Old Traforda, a mi ćemo sada zajedno raditi sa Mejsonom da se taj ishod ostvari -navodi se u saopštenju Junajteda.

Grinvud je prošao fudbalsku akademiju Mančester junajteda, a poslednji put za klub je igrao 22. januara 2022. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.