ZAKUCAO LOPTU POD PREČKU: Pogledajte neverovatan preokret u poslednja 2 minuta i prvenac Zvezdinog bisera (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2016, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAKUCAO LOPTU POD PREČKU: Pogledajte neverovatan preokret u poslednja 2 minuta i prvenac Zvezdinog bisera (VIDEO)

Neverovatan preokret dogodio se u Gornjem Milanovcu, gde je Zvezda gubila do 88. minuta, a onda je za minut rezultat potpuno preokrenut za 2:1. Najpre je Petar Orlandić u 88. minutu izjednačio rezultat, da bi u 89. minutu posle totalne ofanzive Luka Adžić postigao prvenac u crveno-belom dresu.

Nije mogao da poželi bolji trenutak za totalnu ludnicu Delija koje su popunile tribinu na stadionu u Gornjem Milanovcu.

Obojica su ušla u igru u drugom poluvremenu i ispostavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se da je Miodrag Božović napravio pravi potez njihovim uvođenjem u igru.

Pogledajte i golove:





(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

''Delije'' ODUŠEVLJENE: ''Tako se postaje šampion, tako se postaje veliki igrač, tako se pravi preokret!'' (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2016

Brojne reakcije navijača Crvene zvezde posle večerašnjeg čudesnog preokreta njihovog tima u Gornjem Milanovcu!..Na samo par minuta do kraja utakmice protiv Metalca, Crvena zvezda je bila ''na konopcima'', pred porazom, domaćin je imao veliku šansu i da uveća svoje vođstvo, a onda je Božovićev...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.