Volters blizu Jute Džez!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volters blizu Jute Džez!

On će potpisati dvosmerni ugovor, pišu američki mediji

Juta Džez je blizu potpisivanja Nejta Voltersa, pišu američki mediji.

On je prošle sezone igrao za Crvenu zvezdu i u proseku ubacivao sedam poena i imao dve asistencije. Ugovor mu je istekao na isteku prošle sezone, tako da je sada slobodan igrač.

Volters bi trebalo da potpiše dvosmerni ugovor, što znači da će dobijati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << platu u odnosu na to da li će igrati u NBA ligi, ili će nastupati u razvojnoj ligi.

Igrač može da potpiše najviše na dve godine kada je dvosmerni ugovor u pitanju i nema nikakve bonuse. Svaki tim ima fond od 15 igrača plus dva dodatna koja mogu da potpišu dvosmerni ugovor.

Volters je u karijeri već nosio dres Milvokija, Nju Orleansa, Grand Rapidsa, Bešiktaša i na kraju Zvezde.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.