Iz Zvezde u NBA ligu!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2017, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Zvezde u NBA ligu!

Košarkaš koji je igrao u Zvezdi prethodne sezone naredne će biti član Jute Džez.

Kako prenose američki mediji, Juta Džez će dobiti pojačanje u vidu doskorašnjeg košarkaša Crvene zvezde, Nejta Voltersa.

Plejmejker koji je prethodne sezone bio zamena za Stefana Jovića na poziciji 1 će potpisati ugovor na godinu dana.

U Evroligi je ovaj košarkaš prethodne sezone imao nekoliko dobrih rola za crveno-bele, beležio je preko 7 poena i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2 asistencije po utakmici.

Inače, Volters je u dosadašnjoj karijeri igrao za Milvoki i Nju Orleans u NBA ligi, a u Evropi je igrao za Bešiktaš pored Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: NBA,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Volters blizu Jute Džez!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2017

On će potpisati dvosmerni ugovor, pišu američki mediji..Juta Džez je blizu potpisivanja Nejta Voltersa, pišu američki mediji...On je prošle sezone igrao za Crvenu zvezdu i u proseku ubacivao sedam poena i imao dve asistencije. Ugovor mu je istekao na isteku prošle sezone, tako da je sada slobodan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Edo Murić u Anadolu Efesu!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2017, 16:18

Potpisao je ugovor na godinu dana plus još jednu godinu opciono..Veliki korak unapred za bivšeg košarkaša Partizana - Edo Murić novi je košarkaš Anadolu Efesa i naredne sezone igraće u Evroligi. ...Slovenac dolazi u Efes iz Banvita gde je u proseku ubacivao sedam poena i četiri skoka u turskoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.