Izvor: HotSport.rs, 12.Sep.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ ZVEZDE U NBA: Prošle godine ‘delio mišljenja’ Delija, sada potpisuje za Jutu Džez! (FOTO)

Prošlogodišnji ‘bekap’ plejmejker Crvene zvezde sada je na korak od prelaska u redove Jute Džez.

Kada je prošle sezone stigao na Mali Kalemegdan, Nejt Volters je u prvim utakmicama najavio velike ambicije u crveno-belom dresu, međutim kako je ona odmicala, njegov učinak nije bio kao što se prvobitno očekivalo.
Ipak, imao je svog udela u osvajanju ‘tripl-krune’ >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde, te će uvek ostati opamćen kao član te trofejne generacije iz poslednjeg mandata Dejana Radonjića.
Sada je na novom početku, a prema pisanjima američkih medija, Volters je na korak od povratka u NBA ligu. Njemu je istekao ugovor sa Zvezdom, pa bi kao slobodan igrač trebalo da potpiše dvosmerni ugovor sa Jutom Džez.
To znači da će igrati ili u NBA ili u razvojnoj ligi, te će u skladu sa tim i dobijati platu. Svaki tim ima pravo na dva ‘dvosmerna igrača’, a Juta se za jednog od njih odlučila za Voltersa.
Plavokosi bek ima iskustva u najjačoj ligi na svetu, pošto je nosio dres Milvoki Baksa, Nju Orleansa, a nastupao je i za Grand Rapids i Bešiktaš.
YASSS, Nate Wolters back in the league. #EarsUp #Jackrabbit #SDSU pic.twitter.com/9nmPy3NLtR
— Shane Kraemer (@KrashKraemer) September 12, 2017

The post IZ ZVEZDE U NBA: Prošle godine ‘delio mišljenja’ Delija, sada potpisuje za Jutu Džez! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.