Edo Murić u Anadolu Efesu!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2017, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edo Murić u Anadolu Efesu!

Potpisao je ugovor na godinu dana plus još jednu godinu opciono

Veliki korak unapred za bivšeg košarkaša Partizana - Edo Murić novi je košarkaš Anadolu Efesa i naredne sezone igraće u Evroligi. .

Slovenac dolazi u Efes iz Banvita gde je u proseku ubacivao sedam poena i četiri skoka u turskoj ligi, odnosno šest poena i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tri skoka u Fiba Ligi šampiona.

Murić je sa reprezentacijom Slovenije uspeo da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva u Istanbulu, a Efes je iskoristio prisustvo Murića u ovom gradu i završio posao.

Murić će biti saigrač u Efesu sa našim Vladimirom Štimcem koji je ovog leta potpisao za Pivare.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PO PRVI PUT U EVROLIGI: Bivši košarkaš Partizana je novi igrač Efesa

Izvor: HotSport.rs, 13.Sep.2017

Košarkaški klub Anadolu Efes je nastavio sa formiranjem rostera za narednu sezonu, najnovije pojačanje turskog kluba je slovenački reprezentativac Edo Murić.. Posle odličnih partija Eda Murića na Eurobasketu, Anadolu Efes je reagovao i angažovao reprezentativca Slovenije.. Bivši košarkaš Partizana...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.