Vilfrid Boni - Od Sitija do četvrtog ranga

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilfrid Boni - Od Sitija do četvrtog ranga

Napadač iz Obale Slonovače nije uspeo da napravi karijeru kakva mu se predviđala.

Stigao je u Svonsi i zablistao, postao je jedna od najboljih strelaca Premijer lige, što mu je donelo transfer težak 30 miliona evra u redove Mančester sitija.

Ipak, povrede su uradile svoje na "Etihadu", pa je Boni ubrzo vraćen u Svonsi, ali njegova druga epizoda u klubu nije protekla tako slavno.

Nije to bio isti onaj igrač kojeg su se svi plašili kada dođu na "Liberti", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u januaru tekuće godine završio je na pozajmici u Al Arabiju.

Sada je Boni kao slobodan igrač napustio velški tim, a trenutno trenira sa četvrtoligašem Njuportom.

Ovaj klub iz Lige dva bi, jasno, voleo da ga zadrži, trener Flin je oduševljen njegovom radnom etikom i profesionalizmom, ali pretpostavljamo da će Boni poći putem novca.

Boni je 2015. godine i osvojio Kup afričkih nacija sa selekcijom Obale Slonovače, a i ovog leta je bio deo selekcije koja se domogla četvrtfinala pomenutog takmičenja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.