Milan mora da žrtvuje jednog od trojice najboljih, kako bi doveo idealnog partnera za Pjonteka!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2019, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan mora da žrtvuje jednog od trojice najboljih, kako bi doveo idealnog partnera za Pjonteka!

"Rosoneri" spremni na sve kako bi ostvarili svoju veliku želju.

Milan je ovog leta doveo pet novih igrača, u klub su stigli Teo Ernandez (Real Madrid), Rafael Leao (Lil), Rade Krunić i Ismael Benaser (Empoli), kao i štoper Leo Duarte (Flamengo).

Prodali su Kutronea (Vulvsi) i mladog Stefana Simića (Hajduk), dobili su i odavno dogovoren novac za Lokatelija (Sasuolo) i Gustava Gomeza (Palmeiras).

Jasno, sa prelaznim rokom nisu završili, još uvek rade na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << angažovanju najvećeg pojačanja.

To bi trebalo da bude Anhel Korea iz Atletiko Madrida, pričalo se o svoti od 50 miliona evra, očekivalo se da taj transfer bude isfinansiran prodajom Andrea Silve u Monako, ali je realizacija te priče propala, nikako da se na "San Siru" reše Portugalca.

Tako će izgleda morati da prodaju jednog od najboljih igrača, prema pisanju italijanskih medija, moraće da žrtvuju Donarumu, Kesija ili Susa.

Za Donarumu je zainteresovan PSŽ, Kesija su pratili Vulvsi, ali je prelazni rok u Engleskoj završen.

Za Susa ne postoji konkretno interesovanje, a i trener Đampaolo je izjavio da ga obožava i da želi da ga zadrži, pa su, čini se, najmanje šanse da Španac bude žrtvovan.

Bilo kako bilo, na Bobanu i Maldiniju je da kako znaju i umeju stvore novac za kupovinu Koree, u kojem vide idealnog partnera za Kšištofa Pjontea u napadu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Građani" nisu završili sa prelaznim rokom, dogovorili se sa Valensijom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2019

Sve je i ozvaničeno...Štoper Mančester sitija Elijakvim Mangala karijeru nastavlja u španskoj Primeri i to na dobro poznatom mestu, u redovima Valensije...On je na "Mestalji" već igrao u sezoni 2016/17 kao pozajmljeni fudbaler "Građana", upisao je tada 30 nastupa u Primeri i postigao dva pogotka...Francuz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.