Građani nisu završili sa prelaznim rokom, dogovorili se sa Valensijom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2019, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građani" nisu završili sa prelaznim rokom, dogovorili se sa Valensijom! (foto)

Sve je i ozvaničeno.

Štoper Mančester sitija Elijakvim Mangala karijeru nastavlja u španskoj Primeri i to na dobro poznatom mestu, u redovima Valensije.

On je na "Mestalji" već igrao u sezoni 2016/17 kao pozajmljeni fudbaler "Građana", upisao je tada 30 nastupa u Primeri i postigao dva pogotka.

Francuz je svojevremeno u Siti stigao iz Porta za 45 miliona evra, nije opravdao uloženi novac, pored pozajmice u Valensiji, godinu dana je proveo i u Evertonu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Sada je potpisao dvogodišnji ugovor sa "Slepim miševima", potvrđeno je od strane kluba.

COMUNICADO OFICIAL | @Elia22Mangala https://t.co/tXOzx3EA8c

— Valencia CF 🦇💯 (@valenciacf) August 12, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vilfred Boni od Svonsija i Sitija, pa do četvrtoligaša Njuporta

Izvor: RTS, 13.Avg.2019, 11:05

Bivši napadač Mančester Sitija Vilfred Boni počeo je da trenira sa engleskim četvrtoligašem Njuport Kauntijem kako bi održavao formu. . Boni je trenutno bez kluba od isteka ugovora sa Svonsijem, u kome je proveo dva...

Nastavak na RTS...

Mangala postao “slepi miš” – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019

Veliko pojačanje u odbrani za “slepe miševe”. Francuski fudbaler Elakim Mangala prešao je iz Mančester sitija u Valensiju, sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor.. Kvota u MaxBetu na pobedu Valensije protiv Real Sosijedada je 1.70.. – Zaista sam želeo da se vratim na Mestalju – rekao...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.