Boni od Sitija, do četvrtoligaša Njuporta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boni od Sitija, do četvrtoligaša Njuporta

Bivši napadač Mančester Sitija Vilfred Boni počeo je da trenira sa engleskim četvrtoligašem Njuport Kauntijem kako bi održavao formu.

Boni je trenutno bez kluba od isteka ugovora sa Svonsijem, u kome je proveo dva mandata, a poslednjih šest meseci bio na pozajmici u katarskom Al Arabiju.

Koliko je u padu karijera 30-godišnjeg fudbalera iz Obale Slonovače govori i da ga pre samo četiri i po godine Mančester Siti platio Svonsiju 30 miliona evra, ali se na Etihadu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nije snašao.

Samo polusezonu ranije "rešetao" je u Svonsiju i sa 20 golova delio prvo mesto na listi strelaca zajedno sa Serhiom Aguerom, Vejnom Runijem i Danijelom Staridžom.

U redovima "građana" bio je u senci upravo Aguera i dao samo 10 golova za godinu i po dana.

Karijeru je počeo u Sparti iz Praga, a bio je član još holandskog Vitesea.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Boni od dresa Sitija do četvrtoligaša Njuporta

Izvor: B92, 13.Avg.2019

Bivši napadač Mančester Sitija Vilfred Boni počeo je da trenira sa engleskim četvrtoligašem Njuport kauntijem kako bi održavao formu...Boni je trenutno bez kluba od isteka ugovora sa Svonsijem, u kome je proveo dva mandata, a poslednjih šest meseci bio na pozajmici u katarskom Al Arabiju...Koliko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.