Vilandera interesuje samo jedna stvar vezana za Đokovića i njegovu odbranu krune na Rolan Garosu!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilandera interesuje samo jedna stvar vezana za Đokovića i njegovu odbranu krune na Rolan Garosu!

Mats Vilander, trostruki osvajač Rolan Garosa i teniski analitičar na Eurosportu, komentarisao je prvi meč Novaka Đokovića na ovogodišnjem Rolan Garosu u emisiji “Gejm, Set i Mats”.

Vilander je tom prilikom izjavio:

- Novak je rekao da je drugačiji osećaj vratiti se na Rolan Garos prvi put kao branilac titule jer je pritisak ogroman. Bio je to težak meč protiv neuobičajenog igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kao što je Francuz Marsel Granjolers, ali rezultat je bio odličan. Publika je bila oduševljena Novakovom igrom - rekao je Vilander i dodao:

- Publika je na kraju meča Novaka pozdravila neverovatnim ovacijama. Znamo da je na ovakav način publika pozdravljala Rodžera Federera i Rafaela Nadala, a sada su ovacije bile namenjene Novaku Đokoviću. Mislim da je Novak sada na dobrom putu, Andre Agasi će mu pomoći, pitanje je samo koliko on vremena provodi u teretani? Da li je fizički spreman da izdrži dve nedelje na Rolan Garosu?

Foto: AP/Tanjug

Aleks Koreča, teniski komentator na Eurosportu, o odluci Novaka Đokovića da postavi Andrea Agasija kao svog novog trenera je rekao:

- Mislim da je Novak napravio dobar potez time što je za trenera uzeo nekog kao što je Andre Agasi. Od velike je pomoći kada možete da se konsultujete sa nekim ko je pre vas bio u sličnoj situaciji. Novak je pobedio na većini turnira i on sad traži nove izazove, a upravo Andre Agasi mu može dati dosta novih ideja.

- Andre i Novak imaju sličan stil igre, pa mislim da Novak može da se poistoveti sa svojim novim trenerom na terenu. Verujem da je ovo dobra kombinacija. Nisam siguran koliko će dugo raditi zajedno, ali mislim da je dobro za tenis kao sport to što je Andre ponovo na terenu - jasan je Koreča.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vilander: ''Đoković oduševio publiku!'' Ali, pita se koliko vremena Nole provodi u teretani...

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2017

Vilanderu nije promaklo kako je publika na Rolan Garosu juče pozdravila Novaka Đokovića...Mats Vilander je u ovdašnjoj javnosti stekao reputaciju najvećeg kritičara Novaka Đokovića, čak i onda kada je Nole biti apsolutno dominantan u svetskom tenisu, kada je više nego ubedljivo držao prvo...

Nastavak na Sportske.net...

VILANDER UPITAO ĐOKOVIĆA: Novače, hoćeš li u teretanu? Hoćeš li izdržati?

Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2017

Mats Vilander pohvalio je Novaka Đokovića za nastup u prvom kolu Rolan Garosa, ali i izrazio sumnju u izdržljivost srpskog tenisera.. . Čuveni Šveđanin ‘večiti’ je kritičar Novaka Đokovića, a i ovog puta je istakao dve strane mišljenja o njemu. U svojoj emisiji na ‘Eurosportu’, Vilander...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.