Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2021, 15:39

Vicešampion se pojačava: Nikola Kočović blizu prelaska iz Borca u Megu

Mladi bek bi mogao da pojača tim Vladimira Jovanovića

Mega nije uspela da se domogne prve titule prvaka Srbije u istoriji. U finalu je poražena u majstorici od Crvene zvezde. Međutim, tim koji predvodi Vladimir Jovanović već se sprema za narednu sezonu. Prema nezvaničnim saznanjima Mozzart Sporta, košarkaš Borca, Nikola Kočović, blizu je prelaska u Megu.

Kočović je 1996. godište, a do sada je u karijeri igrao za čačansku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mladost, subotički Spartak, valjevski Metalac, zemunsku Mladost, Vršac i Mladost iz Mrkonjić Grada.

Radi se o momku koji je visok 197 centimetara i nastupa na poziciji beka i nije jedini pojedinac koji je na izlaznim vratima ekipe iz Čačka poslednjih sedmica.

Podsećanja radi, Nenad Nerandžić je već zvanično prešao u FMP, Brajs Džons bi takođe trebalo da ode u tim iz Železnika, a Kočović je sada blizu Meginog dresa.

Dakle, Kočović je na putu ka ekipi Vladimira Jovanovića. Filipa Petruševa čeka NBA draft, Marko Simonović bi trebalo da se uskoro otisne put Čikaga, a prvi profesionalni ugovor nedavno je potpisao Nikola Jović.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.