Venus Vilijams i Voznijacki dobile specijalne pozivnice za Indijan Vels

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 23:16

Venus Vilijams i Voznijacki dobile specijalne pozivnice za Indijan Vels

Sedmostruka Grend slem šampionka Venus Vilijams i Dankinja Karolina Voznijacki dobile su specijalne pozivnice za učešće na turniru u Indijan Velsu.

Turnir u Indijan Velsu u muškoj i ženskoj konkurenciji održaće se od 6. do 17. marta. Organizatori su naveli da će tokom nedelje objaviti imena preostalih igrača kojima će dodeliti vajldkarte.

Vilijams ima konstantnih problema sa kolenom, posle povrede koju je zadobila u prvom kolu Vimbldona prošlog jula. Izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u prvom kolu Ju Es opena u septembru i posle toga 43-godišnja teniserka nije odigrala nijedan meč.

Ona će na turniru u pustinji u Kaliforniji igrati prvi put od 2019. godine, kada je stigla do četvrtfinala.

Takođe i Voznijacki se vraća u Indijan Vels prvi put od 2019. godine, pošto je napravila trogodišnju pauzu tokom koje je rodila dvoje dece.

U Indijan Velsu trijumfovala je 2011. godine, a igrala je u finalu 2010. i 2013.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Venus Vilijams i Voznijacki dobile vajldkarte za Indijan Vels

Izvor: Danas, 13.Feb.2024

Sedmostruka grend slem šampionka američka teniserka Venus Vilijams i bivša prva igračica sveta Dankinja Karolina Voznijacki dobile su danas specijalne pozivnice za učešće na turniru u Indijan Velsu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.