Vengera čeka kazna UEFA jer je, iako suspendovan, slao poruke ekipi

Izvor: Blic, 17.Avg.2011, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vengera čeka kazna UEFA jer je, iako suspendovan, slao poruke ekipi

Menadžer Arsenala Arsen Venger po svoj prilici će biti kažnjen od strane UEFA jer je, iako suspendovan, tokom kvalifikacionog meča za Ligu šampiona sa Udinezeom (1:0) slao poruke svojim igračima.

Venger je bio na tribinama jer je na snazi bila kazna zbog komentara na suđenje Masima Busake nakon osmine finala prošlog izdanja Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kome su "tobdžije" igrale sa Barselonom.

Strateg londonskog kluba je protiv Udineza zato morao da bude van igrališta, ekipu je vodio njegov zamenik Pet Rajs, a Venger je preko svog dugogodišnjeg saradnika, nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije Bore Primorca, slao Rajsu poruke što nije promaklo delegatu UEFA koji je na poluvremenu upozorio francuskog stručnjaka na ponašanje.

Arsen Venger se posle meča nije pojavio na konferenciji za medije, tvrdeći da je to u skladu sa suspenzijom koja je bila na snazi.

Povezane vesti: Iz Udinezea poručuju: Spremni smo za Arsenal! Arsenal odustao od žalbe UEFA zbog suspenzija Vengeru i Nasriju UEFA suspendovala Vengera i Nasrija na jedan meč Istraga UEFA zbog izjava o sudiji, Nole na bezbednom Venger: Kakve veze imaju Čelsijevo trošenje novca i finansijski fer plej?
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.