Top 10 gastronomskih prestonica sveta u kojima će vaša nepca propevati od zadovoljstva

Izvor: Luftika.rs, 18.Maj.2024, 14:05

Top 10 gastronomskih prestonica sveta u kojima će vaša nepca propevati od zadovoljstva

Magija putovanja krije se u otkrivanju novih prostranstava, gradova, kulture i običaja, ali i gastronomskih specijaliteta određene zemlje. Naravno, koju god destinaciju da odaberete za vašu sledeću pustolovinu, gotovo sigurno nećete ostati gladni. Međutim, postoje oni gradovi u kojima će vaše nepce propevati od ekspolzije ukusa.
Ukoliko želite da znate koje to destinacije važe za prave gastronomske prestonice, posetite jedan od ovih sa liste, koji su napravili putnici i gastro entuzijasti sa portala „Food & Wine“.
Sledi spisak 10 gradova u kojima se najbolje jede i pije.
10. Madrid, Španija Na desetom mestu liste nalazi se Madrid, u kojem nikako ne smete da zaobiđete pijacu San Miguel, na kojoj možete probati...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.