Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2024, 14:00

Hapšenje na aerodromu u Nišu: Nosio 500 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, uhapsili su M.J. (42) iz Knjaževca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, saopšteno je danas iz PU Niš.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac iz Knjaževca uhapšen sa 500 tableta psihoaktivnih supstanci

Izvor: JužneVesti.com, 18.Maj.2024

Zbog sumnje da je na niškom aerodromu pokušao da prokrijumčari 500 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, policija je uhapsila 42-godišnjeg muškarca iz Knjaževca za koga se sumnja da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga...U policiji navode da je na Aerodromu "Konstantin...

Nastavak na JužneVesti.com...

HAPŠENJE U HORGOŠU Četvorica mladića "pala" zbog krađa: Policija pronašla alat i drogu (FOTO)

Izvor: Blic, 19.Maj.2024, 09:25

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za suzbijanje kriminala i PU u Kikindi, uhapsili su četiri osobe iz Horgoša zbog postojanja osnova sumnje da su od početka godine, na teritoriji Horgoša, izvršile više krivičnih dela teška krađa i krađa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.