Večiti derbi 161. put, navijači pristižu

Izvor: RTS, 22.Sep.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Večiti" derbi 161. put, navijači pristižu

Partizan i Crvena zvezda igraju meč devetog kola Linglong Superlige Srbije. Duel na stadionu crno-belih počinje u 18.00 časova. Prenos je na Radio Beogradu 1, a tok meča pratite na našem portalu.
17.15 – Navijači Crvene zvezde pristižu na stadion...
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
17.05 – Fudbaleri Crvene zvezde izašli su na teren...

16.55 – Nešto više od sat vremena je ostalo do početka meča, a veliki broj navijača nalazi se ispred stadiona Partizana. Takođe, jake policijske snage prisutne su u užoj i široj okolini stadiona.

16.40 – Autobus sa fudbalerima Partizana stigao je na stadion.

16.30 – Pripadnici policije nalaze se u okolini stadiona, ali i širom grada.

Obe ekipe u duel ulaze posle evropskih mečeva. Crveno-beli su u Ligi šampiona u sredu poraženi od Bajerna uMinhenu. Partizan je dan kasnije u Ligi Evrope na svom stadionu remizirao sa AZ Alkmarom - 2:2.
Koja ekipa je brže uspela da se oporavi od fizičkog i emotivnog pražnjenja u evropskim duelima ostaje da se vidi? Motiva neće manjkati. Obe ekipe žele pobedu pre svega zbog prestiža, a tu je borba za bodove. Zato u derbijima nema favorita, nije bitna pozicija na tabeli, negleda se ko ima „bolje" igrače.
Meč može da odluči ko sa više žara ulazi u njega, jedan potez, greška ... Sve ono što čini ovakve mečeve derbijem.
Naravno, treba napomenuti i trenersko nadmudrivanje, ovog puta između Save Miloševića i Vladana Milojevića. Videćemo za koju taktiku su se opredelili, i ko će na kraju nasmejan izaći sa stadiona.
Prema nekim najavama očekuje se oko 30.000 navijača na stadionu Partizana. Pune tribine dodatno će motivisati igrače da se u što boljem svetlu pokažu pred svojim ljubimcima.
Duel u Humskoj počinje u 18.00 časova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

161. OKRŠAJ CRNO I CRVENO-BELIH (18:00) Bitka za slavu

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019

Tek što se fokus okrenuo ka evropskim takmičenjima, odnosno startu Lige šampiona i Lige Evrope, Crvena zvezda i Partizan moraju da se „prebace“ na domaći pogon. U nedelju ih čeka najvažnija utakmica u Superligi Srbije u jesenjem delu šampionata. Neće nedeljni duel u Humskoj (18:00) da reši...

Nastavak na 011vodič.com...

PARTIZANU PRIPAO EVROPSKI VEČITI DERBI: Suma i Tošić srušili Zvezdu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019

Crno-beli prišli velikom rivalu na samo bod zaostatka...Fudbaleri Partizana trijumfovali su u 161. Večitom derbiju protiv Crvene zvezde sa 2:0 golovima Sejdube Sume i Zorana Tošića i tako se približili crveno-belima na samo bod razlike, uz napomenu da oba tima imaju dve utakmice manje...Crno-beli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Poluvreme - Zvezdašima je ovakva igra "tragedija", crno-beli hvale Miloševića (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2019

Poluvreme je na stadionu Partizana...Prošlo je prvo poluvreme 161. "večitog derbija", a golova nema na stadionu Partizana...Već u trećem minutu utakmice Partizan je stigao do šanse. Asano je odlično pronašao mladog Stevanovića na desnoj strani, lopta je prohujala pored stative golmana Borjana...Crvena...

Nastavak na Sportske.net...

PRED START NOVE SEZONE: Filip Čović o ambicijama, rivalima u ABA i Evroligi, Partizanu... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 15:23

Plejmejker crveno-belih direknto o svemu...Među najzaslužnijim igračima što se Crvena zvezda u prethodnoj sezoni domogla Evrolige, a potom i okitila titulama u ABA ligi i takmičenju KLS, bio je Filip Čović...Plejmejker srpskog šampiona nije želeo da daje velika obećanja pred start nove sezone,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.