Valensija populističkim merama pokušava da ublaži bruku

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija populističkim merama pokušava da ublaži bruku

I Španije stiže vest da će kapije 'Mestalje' biti otvorene za revanš meč polufinala Kupa Kralja protiv Barselone.

Duel Valensije i Barse imaće revijalan kartakter jer su Katalonci u prvoj utakmici 1/2 finala Kupa Kralja slavili sa ubedljivih 7:0 na 'Nou Kampu'.

Iz bojazni da tribine 'Mestalje' ne budu sablasno prazne zbog pomenute katastrofe, uprava Valensije je donela odluku da ulaznice za revanš meč budu besplatne.

Na taj način rukovodstvo 'Slepih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << miševa' želi da se dodvori navijačima koji su strašno nezadovoljni rezultatima ekipe u poslednje vreme. A kako i ne bi bili kada je od dolaska Garija Nevila klub spao na veoma niske grane, još uvek nije pobednio nikoga u Primeri i mnogo je bliži zoni ispadanja nego mestu koje vodi u Evropu.

Nevil je 'persona non grata' u Valensiji, katastrofa na 'Nou Kampu', a potom i poraz od Betisa na 'Viljamarinu' su kapi koje su prelile čašu, klub je bio prinuđen da zove upomoć policijske snage da ga zaštite od besa navijača po povratku iz Sevilje, ali Englez je nekim čudom sačuvao posao iako je Valensija sa njim za kormilom osvojila samo pet od mogućih 27 bodova u prvenstvu.

Valencia giving away free tickets for tonight's Copa match #VCFbarcelona (agg 7-0) in attempt to fill Mestalla pic.twitter.com/8oXSyeVJRk

— AS English (@English_AS) February 10, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.