Navijači Barse mogu da odahnu

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2016, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Barse mogu da odahnu

Lionel Mesi je uspešno podvrgnut rutinskoj intervenciji i biće spreman za naredni meč.

Najbolji igrač sveta danas je podvrgnut lakšem hirurškom zahvatu zbog problema sa kamenom u bubregu, ali će već sutra trenirati sa ostatkom ekipe.

Pored toga, dobra vest za Barselonu jeste da je Luis Enrike odlučio da odmori standardne prvotimce za revanš meč polufinala Kupa kralja sa Valensijom.

Naime, Đerar Pike, Havijer Maskerano, Andres Inijesta i Luis Suarez >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imaju žuti karton i u slučaju dobijanja nove javne opomene, propustiće finale Kupa kralja.

Umesto pomenute petorke, Luis Enrike je pozvao petoricu igrača iz Barselone B.

Utakmica Valensija - Barselona na programu je u sredu u 21 sat, a bordo-plavi potom u nedelju od 20:30 dočekuje Seltu u Primeri, a na tom meču Katalonci će imati sve igrače na raspolaganju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTCENJIVANJE ILI ODMARANJE: Enrike poveo drugi tim u Valensiju

Izvor: HotSport.rs, 10.Feb.2016, 14:47

Nakon što je u prvom meču polufinala Kupa Kralja Barselona savladala Valensiju sa ubedljivih 7:0 trener Luis Enrike odlučio je da na revanš ne vodi gotovo ceo prvi tim.. . Među 18 putnika u Valensiju pored udarnog trija Mesi, Suarez i Nejmar, nema ni golmana Brava, Pikea, Busketsa, Alvesa, Turana,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.