Izvor: Luftika.rs, 09.Maj.2024, 17:05

Umesto nota, buka motora: Na mestu srušene muzičke škole u Kraljevu nikao parking

Poznato je da kultura i obrazovanje nisu visoko na agendi aktuelne srpske vlasti, a u to su se pred decembarske izbore uverili i građani Kraljeva, jer je na mestu nekadašnje muzičke škole nikao – parking.
Naime, stanovnici Kraljeva 13 godina čekaju da se sagradi nova muzička škola, jer je stara srušena zbog oštećenja u zemljotresu 2010. godine.
Umesto toga, sve ove godine ništa se nije dešavalo. Muzička škola je u iznajmljenim prostorijama, gradska vlast koju čine naprednjaci i socijalisti, iskoristila je plac da u jeku predizborne kampanje pred decembarske izbore građanima...
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.