Izvor: Blic, 09.Maj.2024, 16:18

Momirović: "Domaća privreda je najvažniji stub razvoja države"

Ministar trgovine Tomislav Momirović prisustvovao je danas svečanosti povodom obeležavanja 12 godina od osnivanja Foruma privrednika Čačka, poručivši da je privredni sektor stub razvoja svake države i da je značaj domaćih kompanija i preduzeća ogroman, kako u pogledu generisanja privrednog rasta, tako i u činjenici da se njihovim razvojem stvaraju nova radna mesta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Momirović: Domaća privreda je najvažniji stub razvoja države

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Maj.2024

ČAČAK – Ministar trgovine Tomislav Momirović prisustvovao je danas svečanosti povodom obeležavanja 12 godina od osnivanja Foruma privrednika Čačka, poručivši da je privredni sektor stub razvoja svake države i da je značaj domaćih kompanija i preduzeća ogroman, kako u pogledu generisanja...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.