Mandić: Predstavnici Srba će predložiti rezoluciju o Jasenovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2024, 17:01

Mandić: Predstavnici Srba će predložiti rezoluciju o Jasenovcu

Nakon što je premijer Crne Gore Milojko Spajić potvrdio da će zvanična Podgorica u Generalnoj skupštini UN glasati za Rezoluciju o Srebrenici, predsednik parlamenta Andrija Mandić je najavio da će politički predstavnici srpskog naroda predložiti usvajanje Rezolucoje o genocidu u Jasenovcu i izrazio očekivanje da će ona biti usvojena.
'Pošto smo upravo čuli stav koji će premijer predložiti na sednici Vlade a vezano za rezoluciju o Srebrenici, srpski poslanici će predložiti Skupštini Crne Gore da usvoji Rezoluciju o Jasenovcu. Očekujemo stopostotnu podršku, kazao je on.
Mandić je rekao da smatra da u ovom određivanju prema Srebrenici jedan zločin kakav je Jasenovac treba da osudi i crnogorski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DOSADO JEDNA DOSADNA" Spajić odbrusio Abazoviću, ŽESTOKO se sukobili, a umešao se i Andrija Mandić (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2024, 10:33

Dosado jedna dosadna, dajte da se vratimo na ono što građanima odgovara, poručio je predsednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić poslaniku i lideru Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.